maanantai 15. joulukuuta 2008

TIGI REMIX THE COMPLETE COLLECTION

TIGI on taas julkaissut uuden kokoelmansa. Uusi kokoelma on nimeltään REMIX ja nyt se on saatavilla myös SKT-GROUP:ilta. Tässä vielä lisää infoa setistä...

REMIX THE COMPLETE COLLECTION

Remix on TIGI:n kansainvälisen luovan tiimin uusin kokoelma, joka yhdistää TIGI Bed Head, Catwalk ja S-factor -tuotesarjojen filosofiat ja on olennainen osa TIGI:n vuoden 2009 maailmanlaajuista markkinointia.
Remix-kokoelma muokkaa klassisia lookkeja antamalla niille modernin ilmeen. Klassikkojen uudistaminen on universaali ilmiö, ja sitä tapahtuu niin muodin, ruoan kuin musiikin kentällä.
REMIX COMPLETE COLLECTION -kokoelmassa on selkeästi eroteltu TIGI Colour -värin ideologian kolme elementtiä; street, glamour ja classic. Näin kampaajien on helppo käyttää kuvia päivittäisen liiketyöskentelyn tukena. REMIX-kokoelma sisältää 14 mallia; kuusi Bed Head -mallia, joista kaksi miestä, viisi S-factor-mallia ja kolme Catwalk-mallia. Kussakin mallikuvassa yhdistyy leikkaus ja väritekniikka. Nämä kaksi elementtiä yhdessä tukevat TIGI:n Colour with Style -ajatusmaailmaa.

REMIX //BED HEAD COLLECTION
Neljä naisten ja kaksi miesten leikkausta ja värjäystä muodostavat Bed Head 09 -kokoelman.
Naisten hiuksissa fuusioituvat kaikki rakenteet ja pituudet. Otsahiukset esittävät merkittävää roolia, ja ne on leikattu klassisilla tekniikoilla maltillisesti kerrostaen. Edistyksellisiä näistä lookeista tekevät viimeistelyt ja ja kampauksen muoto sekä käytetyt muotoilutuotteet. Tänä vuonna tiimi halusi työskennellä myös afrohiuksilla luodakseen nuorelle, eloisalle kokoelmalle monikulttuurisen fiiliksen.
Miesten Bed Head -leikkauksista erottuu kaksi vahvaa elementtiä: erittäin lyhyt, koneella leikattu malli, jossa on agressiivisen nuori ja voimakas tunne sekä pidempi, kerrostettu lookki, joka saa vaikutteita 60-luvun Mod-aikakaudelta.
REMIX //CATWALK COLLECTION on sivistynyt ja lähettää erilaisia viestejä. Lookit ovat saaneet vahvoja vaikutteita seksikkäistä catwalk-näytöksistä - Gucci, Versace, Dolce & Gabbana... Kokoelma on täydellinen naisille, jotka fantasioissaan ovat catwalk-malleja. Hiukset ovat sileät ja superkiiltävät, mutta niissä on myös volyymia ja rakennetta. Lisäksi Catwalk-kokoelmassa näkyy kiharaa, kontrollia ja luovuutta, joita voi luoda kaikkiin hiuksiin oikeanlaisten tuotteiden avulla.


REMIX //S-FACTOR COLLECTION. S-factor on täydellinen sarja naiselle, joka haluaa klassiset hiukset, jotka muuntautuvat vaivattomasti vastaamaan muodin pieniä vivahteita.
Uusi S-factor Collection tuntee kohderyhmänsä, ja siksi TIGI:n kansainvälinen luova tiimi on antanut klassisille lookeille moderneja elementtejä, jotka antavat uusia ulottuvuuksia raikkaaseen ja yksinkertaiseen hiusmuotiin.


1 kommentti:

HeDa kirjoitti...

Mahtavia hiusmalleja. Itse yritän kovasti löytää vähän tuon lyhyt hiuksisen (blondin) tapasta, tosin en haluaisi lyhyttä tukkaa.