tiistai 16. elokuuta 2011

Blodtørst

Seuraan useita erilaisia blogeja, mutta erityisesti kiinnostavat kundien pitämät muoti- ja tyyliblogit. Uusia tulee koko ajan, mutta aidosti kiinnostavia melko harvakseltaan. Yksi viimeaikaisista suosikeistani on ollut Lilystä löytyvä Blodtørst. En vieläkään oikein hallitse Lilyn konseptia, mutta siellä on muutamia kiinnostavia blogeja tai palstoja jotka saavat minut palaamaan sivustolle. Blodtørstista löytyy muotia, musaa ja kaikkea muuta mielenkiintoista kuten alla oleva Mr. Porterista napattu hiuspostaus.

 
Ajattelin jossain vaiheessa tehdä taas uuden päivitetyn version suositusta Bloggaavat miehet -postauksestani. Jos teillä on hyviä vinkkejä kiinnostavista suomalaisista blogeista jotka liikkuvat muoti/tyyli kategorioissa laittakaa niitä ihmeessä tulemaan.

3 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Oi, kiitos tuhannesti maininnasta!

Kiva tietää, että Blodtørstiin eksytään Lilyn ulkopuoleltakin.

mv kirjoitti...

Ei mitään, toivottavasti lisää jengiä löytää sun blogin. Käyn aktiivisesti seuraamassa sua, Auroraa ja Jepsukkaa.

Lily on tosiaan vieläkin mulle vähän vieras. Tykkään visuaalisesta ilmeestä mutta muuten kaikki on vähän hankalampaa. Mutta sivusto on vielä aika alkutekijöissä. Katsotaan kuin se kehittyy.

Anna kirjoitti...

Lily on täysin uusi konsepti, niin on ihan ok, että se tuntuu vielä vieraalta. Rohkeasti kokeilemaan, niin tulee tutummaksi!