sunnuntai 28. elokuuta 2011

Syksyn suuri mallihaku!


Tiistaina 30.8. meillä on jälleen suuri mallihaku jossa etsimme malleja erityisesti tulevia kurssejamme varten, mutta myös näytöksiin ja kuvauksiin. Mallihaussa otamme ehdokkaiden tiedot ja kuvat ja ilmoittelemme myöhemmin kun heille sopivia tapahtumia tulee. Jonkun verran pystymme bookkaamaan malleja jo suoraan alkusyksyn kursseille.
SKT Academy järjestää erilaisia trendi- ja tekniikkakoulutuksia joihin tarvitaan joka kausi paljon hiusmalleja.
Haemme 16-35 vuotiaita naisia sekä 17-30 vuotiaita miehiä, kaikenlaisia persoonia ja hiustyylejä.

Samassa mallihaussa kartoitamme myös malleja tuleviin kuvauksiimme. Olemme aina löytäneet osan kuvaustemme malleista näiden tilaisuuksien kautta. Kuviin emme hae mitään tietynlaisia hiuksia, enemmänkin kiinnostavia, kuvauksellisia persoonia.

Etsimme mallihaussa kaikenlaisia tyyppejä. Hiukset voivat olla pitkät tai lyhyet, värilläkään ei ole väliä. Jos hiuksissa on pidennykset, permanentti tai ne ovat todella huonokuntoiset emme voi valita malliksi. Muuten käsittelyillä ja kunnolla ei ole niin väliä. Erityisesti lyhyemmistä hiuksista ja persoonallisemmista lookeista on usein pulaa.

Jos olet kiinnostunut, tule kaymään Helsingin Vanhalla Ylioppilastastalolla tiistaina 30.8. klo 16-18 välillä. Kannattaa varautua mahdolliseen ruuhkaan. Meillä on paljon henkilökuntaa paikalla, mutta aina syntyy jonkin verran jonoja. Emme ota ilmoittautumisa vastaan muuta kuin mallihaun kautta.

Järjestämme myöhemmin syksyn mittaan myös muissa kaupungeissa pienempiä kurssikohtaisia mallihakuja. Ilmoittelen myös niistä täällä blogissa.


Kuva - SKT Academy Collection FW11
Hiukset - Mikko Vainio
Meikki - Piia Hiltunen
Tyyli - Anna Komonen
Malli - Sofia

2 kommenttia:

thwany kirjoitti...

love her hair.

mv kirjoitti...

Thanks!