tiistai 16. elokuuta 2011

CLIFT San Francisco

Lomaillessamme San Franciscossa tukikohtana toimi Clift-hotelli. Clift kuuluu Morgans Groupiin mikä takaa aina hyvän kokemuksen. Odotukset eivät pettäneet.

Jylhä rakennus sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Union Squarea. Siitä on helppo sukkuloida joka puolelle. Design-hotellissa on persoonallinen sisustus joka vaihteli linnamaisen ala-aulan tummuudesta huoneiden ja kerrosten laventelinsävyihin. Aulaa hallitsi massiivinen takka joka loi lisää tunnelmaa, varsinkin kun ulkona oli  koleaa.

Huoneemme ei ollut kovin iso, mutta tyylikäs sisustus oli viihtyisä ja näkymät upeat. Kiitosta tuli myös kylpyhuoneen Malin+Goetz tuotteista joihin olin halunnutkin tutustua. Pehmeän tuoksuisesta rommisaippuasta tuli uusi suosikki.

Hotellissa on myös aulabaari Redwood Room joka on yksi Friscon hotspoteista. Siellä oli tasainen kuhina joka ilta. Viikkomme huippuja oli kuitenkin Cliftin 10-vuotissyntymäpäivät. Suuret juhlat täyttivät koko hotellin alakerran mielenkiintoisella kattauksella San Franciscon väkeä. Ohjelmaan kuului musaa, burleskia ja tietysti runsaat tarjoilut.

Jos suuntaan toiste Friscoon, Clift on varmasti ykkösvaihtoehto majoitukseen.

Kuvat omia ja Hotels.com

Ei kommentteja: