tiistai 19. toukokuuta 2009

TIGI Design Talent

TIGI palkitsee jälleen Taikin näytöksessä nuoren suunnittelijan TIGI Design Talent -tunnustuksella. Palkinto annetaan toista kertaa, ja sen tarkoituksena on tukea nuorta kiinnostavaa suunnittelijaa. Palkintona TIGI tarjoaa suunnittelijan malliston kuvauksen. Mukana palkinnossa on tänä vuonna myös mallitoimisto Brand, jonka edustama malli tulee esiintymään kuvissa. TIGI:n ja Brandin yhteistyö on luontevaa, sillä molemmat haluavat viedä suomalaista suunnittelua ja muotialan osaamista maailmalle.
Viime vuonna TIGI Design Talent -palkinnon voitti Hanna Riiheläinen. Hannan kokoelma oli selkeä ja kiinnostava, ja mukana oli sopivasti rokkia. Aiemmat kirjoitukset aiheesta löydät täältä. Kaikki tämän postauksen kuvat ovat Hannan voittamasta palkintokuvauksesta. Kuvat on ottanut Paavo Lehtonen.
Tänäkin vuonna halutaan palkita rohkea ja tuoreen näköinen kokoelma, joka on samalla myös kaupallinen. Voittajan valitsee raati, jossa on mukana edustajat TIGI:ltä ja Brandista, sekä stylisti Anna Komonen. Voittaja julkaistaan Taikin pressi/kutsuvierasnäytöksessä mediakeskus Lumeessa perjantaina 29.5.
Raportti näytöksestä ja voittajasta luvassa heti tilaisuuden jälkeen...

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Kerroppa heti kuka sen voitti?