torstai 14. toukokuuta 2009

TIGI Photo Awards tuomarit


Kuva: TIGI Photo Awards Show 2008, Nick Irwin ja Akos Bodi tekevät kampausta
Ja TIGI Photo Awards huuma kasvaa. Mulla on paljon uusia juoruja liittyen vuoden tapahtumaan... Ensimmäisenä varmistunut tuomaristo. Tuomarit on valittu huolellisesti niin, että he edustavat hiusalan lisäksi myös muodin, kauneuden ja valokuvauksen ammattilaisia.
Tuomariston vakituisina jäseninä ovat Pinni-lehden Rainer Nyman ja SKT-GROUP:ilta minä, sekä toimitusjohtaja Jani Åhmanin tilalla koulutuspäällikkö Jukka Tikkinen. Edellisvuoden voittaja kuuluu aina raatiin, eli tänä vuonna Maia Hirvonen on tuomaroimassa. Muina tuomareina ovat kauneus- ja muotitoimittaja Ulla Rantakari, sekä paljon SKT-GROUP:illekin kuvannut valokuvaaja Paavo Lehtonen. Tuomaristo valitsee aluksi kilpailutöistä kymmenen finalistia ja itse gaalassa lopulliset voittajat. Gaalassa tuomaristoon liittyy mukaan myös edustaja TIGI:ltä Lontoosta.
Ja niitä muita uutisia. Photo Awards -gaalasta on tulossa ennen näkemätön spektaakkeli. Tilaisuus pidetään lauantaina 3.10 tapahtumakeskus Koskenrannassa. Esiintyjiksi ovat jo varmistuneet Jenni Vartiainen, Antti Tuisku, Anna Abreau ja Lovex. Juontajina ovat MTV:n Axel ja Janika.
Illan kohokohtana on itse palkintojen jaon lisäksi taas TIGI Show, jonka tulevat toteuttamaan TIGI:n Artistic Team:in jäsenet Lontoosta. Mukana myös kaikkien suosikki Maria Kovacs. Viime vuoden näytöshän oli ihan mieletön. Jo ne tukat, mutta sitten vielä lisänä ne vaatteet. Koko homma huipentui kampausosuuteen ja uniikkeihin Vivienne Westwood -iltapukuihin.
Gaalaliput ovat jo nyt tulleet myyntiin SKT:lle, kannattaa hankkia omansa ennen kuin ne myydään loppuun!
En ole ehtinyt tarkistamaan kilpailun osallistujamäärää hetkeen, mutta jo muutama viikko sitten niitä oli 110. Eli kisa on taas massiivinen. Vielä kuitenkin ehtii mukaan. Kilpailuaika jatkuu 12.6. asti, joka on viimeinen kuvien palautuspäivä. Ilmoittautua voit SKT:n nettisivuilla.
Jos teillä on mitään kysyttävää liittyen kilpailuun tai kilpailutöihin, niin vastailen niihin avoimesti täällä blogissa. Eli laittakaa kommenttia tai meiliä! Aiemmat postaukset aiheeseen liittyen löytyvät TIGI Photo Awards -tagista.

2 kommenttia:

Kristina - Look.fi kirjoitti...

Moikka!

Tiedätkö saisiko kisasta pressikuvia tms matskua? Olisi tosi kiva laittaa kisasta juttua myös meidän blogiin ja seurata tapahtuman etenemistä.

mv kirjoitti...

Moi Kristina!
Pressikuvia, eli kuvia viime vuoden kilpailutöistä ja itse tapahtumasta voi tiedustella SKT-GROUP:in pr-vastaavalta Nina Pitkäseltä meilitse osoitteesta nin.pitkanen@skt.fi
Ninalta voi tiedustella myös muuta lehdistömateriaalia tilaisuuteen liittyen. Viralliset pressitiedotteet tulevat varmaan lähempänä syksyistä gaalaa, sekä info voittajista itse tilaisuuden jälkeen.
-Mikko