perjantai 15. toukokuuta 2009

TIGI Rockaholic Dirty Secret

Täytyy palata jo aiemmin käsittelemääni aiheeseen: TIGI Rockaholic Dirty Secret -kuivashampooseen. Suihkeestä on tullut oma suosikkini, ja siitä on kyselty niin paljon, että uusin parhaita paloja aiemmasta postauksestani. Sekä hiukan lisää kokemuksia. Ja aine on ollut niin hitti, että sehän on jo loppu monesta paikasta. Lisää on tilailtu, ja tuleekin koko ajan Suomeen, mutta ne myös menevät heti. Eli jos bongaat jossain pullon, se kannattaa ostaa heti eikä empiä.

Kyseessä on siis ponnekaasullinen kuivashampoo. Tuotteen nimi saattaa kuitenkin hämätä, kyseessä on paljon muutakin kuin likaisten hiusten pelastaja.
Mutta joo, auttaa myös siihen rasvaiseen tukkaan. Eli jos hiukset ovat hiukan likaiset, suihke vie pois rasvaisuutta ja tuoksuja, sekä tekee hiuksista tuuheammat ja puhtaamman näköiset. Ei tietenkään korvaa oikeaa pesua kokonaan, mutta on hyvä hätäapu. Käyttö on simppeliä: ravista purkkia kunnolla, tuote suihkutetaan tyviin, annetaan vaikuttaa hetki ja sen jälkeen hiukset vain harjataan läpi tai pöyhitään kunnolla. Kuivashampoon avulla voit vähentää pesukertoja mikä säästää hiusta, väriä ja vaivaa. Kovin kätsää. Pelastus myös kesän festareille ja muihin alkeellisiin pesuolosuhteisiin...

Muut ominaisuudet ovat sitten vielä mullistavampia, Dirty Secret tekee hennoistakin hiuksista todella paksut ja runsaat! Itse olen käyttänyt suihketta kaiken tyyppisiin hiuksiin muotoilu- ja viimeistelytuotteena. Se tekee hiuksiin pehmeän ja runsaan rakenteen. Sprayaan suihkeen kuiviin hiuksiin tähtäillen varsinkin tyveen. Tämän jälkeen pöyhin hiukset kunnolla ja viimeistelen lookin. Kuivashampoon päälle voi vielä lisätä halutessa kiiltosuihketta, vahaa tai vaikka lakkaa. Erityisen hyvä esimerkiksi kiharruksen jälkeen.

Olen testaillut muitakin kuivashampoita, sillä ne ovat paras apu varsinkin kuvaus- ja näytöstyöskentelyssä. TIGI:n on tietysti paras. Se ei tee hiuksia niin sameiksi kuin monet muut. Se on hiukan mattainen, mutta ei täysin puuterinen. Tämän vuoksi sitä voi käyttää tummiinkin hiuksiin ilman että se näkyisi niin pölyisenä. Jos haluat tummiin hiuksiin kiiltävän lopputuloksen, suihkuta tuote vain hiusten tyviin ja kiillosta hiusten pinta lakalla tai kiiltosuihkeella.

Koska se on pakattu ponnekaasupakkaukseen, käyttö on siistiä ja helppoa. Tuote ei mene kuitenkaan henkeen, niinkuin eräs toinen ponnekaasullinen kuivashampoo jota testailin. Sain siitä köhän koko päiväksi. Ei hyvä. Suihke kuitenkin pölisee jonkin verran, joten ainakin mustia vaatteita kannattaa hiukan suojata.

Dirty Secret on hentojen suomalaisten hiusten paras kaveri. Se tekee runsaat rakenteen ja kohottaa lötkönkin hiuksen. Suihke on hyvä myös liukkaisiin hiuksiin sillä se tekee niiden rakenteen helpommin käsiteltäväksi. Itse olen käyttänyt paljon myös kampausten alle ja kuvauksissa. Jaksaa kohottaa pitkätkin hiukset. Mullistavin tuote aikoihin!

5 kommenttia:

Lou kirjoitti...

Tämä kuulostaa kyllä todella mahtavalle tuotteelle ja olen jo pitkään halunnut hankkia tälläisen. En tosin vieläkään ole löytänyt tätä mistään, kun tosiaan tuntuu aina olevan loppu...

mv kirjoitti...

Satunnaisia pulloja on vielä jäljellä. Kuulemma.
Tää mun hehkutus alkaa varmaan jo kohta ärsyttämään, mutta kun Dirty Secret on vaan niin pelastus monelle.

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Noh, Kampin Hairlekiinissa ilmoittivat, että nämä kuivashampoot vedetty pois markkinoilta, koska niissä on jonkinlainen käyttövika. Eikä sen takia niitä kuulemma pitäisi saadakaan hetkeen mistään.

Cherry kirjoitti...

Joo, kuulemma ovat nuo pullot tuntuneet ihan tyhjiltä vaikka et ole kun kerran käyttäny. Ostan kuitenkin, kun on taas saatavilla. (:

mv kirjoitti...

Mulla oli jo aiemmin se postaus koko Raockaholic tuoteperheestä. Siinä sanoin myös noista pullo-ongelmista. Eli ekassa erässä oli joku satsi viallisia pulloja, joissa oli suuttimessa vikaa. Nämä pullot tuntui täysiltä, mutta ekan suihkauksen jälkeen tuote ei tullut pihalle.
Kuivashampoota ei ole vedetty pois markkinoilta, vaan se on tosiaankin loppunut. Tarkistin asian vielä varmuuden vuoksi myynniltä, ja homma on näin. Pieni uusi erä on kuitenkin kohta saapumassa...