torstai 27. toukokuuta 2010

Näytös 10

Eilen oli se odotettu Taikin näytös. Väänsimme pinnejä malleille aamusta saakka. Mulla on vieläkin sormenpäät hellinä. Varauduimme melkein viidellä tuhannella pinnillä ja iso osa niistä menikin kampauksiin.

Näytös oli kokonaisuutena todella hyvä. Vaikka siinä oli mukana 19 eri mallistoa, näytös rullasi tasaisesti eteenpäin ja säilytti mielenkiintonsa loppuun asti. Mitään suvantokohtia ei ollut. Vaikka malleista iso osa oli taas perinteisesti newfaceja, myös he suoriutuivat tehtävästään mainiosti. Malleja oli kuitenkin melkoinen armeija, naisia yli kolmekymmentä ja miehiäkin varmaan kymmenen.


Elina Peltonen pukee malliaan
Näytöksessä jaettiin taas erilaisia palkintoja. Tänä vuonna TIGI Design Talent palkinnon voitti Elina Peltosen ja Alisa Närväsen yhteistyössä toteuttama kokoelma. Mallisto tullaan esittelemään myös syksyn TIGI Photo Awardsin päänäytöksenä. Kokoelma oli yksi vaativan yleisön suosikeista, esimerkiksi Olivian tyyliblogissa se kehuttiin vuolaasti.

Muita palkintoja olivat Näytös 10 palkinto jonka voitti Elina Määttänen, sekä Diesel-palkinto jonka nappasi Essi Lehto.

Hiukset olivat tosiaan melkoinen pinni-show. Väänsimme kaiken kolmistaan Jukan ja Kristelin kanssa. Mitään ihmeempiä pohjatöitä ei tarvinnut tehdä, mutta itse askartelu vei aikaa. Idea kampauksiin tuli opiskelijoilta, ja me sitten jalostimme niistä oman näköisiä. Vaikka kaikki kampaukset oli väännetty pinneistä, koitimme tehdä jokaisesta hiukan erilaisen. Osa oli jo hieman hattumaisen näköisiä, monissa kiersivät erilaiset laineet. Tuotteina oli apuna tietysti TIGI:n Catwalkit, jotka on suunniteltu varsinkin kaikkeen näytöstyöskentelyyn.Postauksen kuvat ovat omia räpsyjäni päivän varrelta. Laitan lisää kuvia kun saan niitä muilta tahoilta. Näistä jo kuitenkin pääsee näytösfiiliksiin...


Nora O:lle puetaan Nina Jatulin mekkoa


Viime vuoden TIGI Design Talent voittajan Satu Maarasen uutta kokoelmaa

Diesel-palkinnon voittaneen Essi Lehdon mallistoa


Kaisa Inari Kinnusen malleja

2 kommenttia:

JEPSUKKA kirjoitti...

Moahaha! Nuo miesmallit!?

mv kirjoitti...

No joo, toi kuvakaan ei nyt ole välttämättä paras mahdollinen.