keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Touhutiistai Part 1

Tiistai oli poikkeuksellisen vauhdikas. Samaan päivään sattuivat Vuittonin pirskeet, sekä Monkin ja Weekdayn avajaiset. Onneksi molemmat olivat samoilla kulmilla, niin niiden välillä pystyi sukkuloimaan edestakaisin.


Monkin ja Weekdayn avautumista oli odotettu hartaasti. Molemmat sijaitsevat vierekkäin Aleksilla. Ja samaan pötköön aukesi vielä uusi H&M.
Avajaiset olivat valtava hässäkkä. Koko Aleksanterinkatu oli ihan tukossa ja jonot jatkuivat pitkälle Mikonkadulle saakka.
Tilaisuus oli houkutellut myös todella hyvännäköistä jengiä. Ja paljon uusia kasvoja joita en ollut ennen edes nähnyt. Paikalla oli myös lukuisia bloggareita, joten netistä löytyy runsaasti lisää juttua aiheesta.
Liikkeet ovat hienot. Ja valikoimat loistavat. Avajaisissa ei vielä myyty mitään, ja monet hipelsivät vaatteita turhautuneina. Vielä päivän odotus. Myynti alkoi vasta keskiviikkona.
Monkissa on kamaa pelkästään naisille, mutta Weekdayssa on myös miesten osasto. Liike myy myös Cheap Mondayta ja tekee yhteistyötä kiinnostavien pikkusuunnittelijoiden kanssa. Esimerkiksi suomalainen Daniel Palillo on tehnyt Weekdayn kanssa yhteistyötä.
Valikoima molemmissa liikkeissä oli tosi hyvä ja hinnat edullisia. Aika varma konsepti. Tykkään myös tyylistä joka on särmempi kuin vaikka Henkalla tai Gina Tricotilla. Hyvää Tukholma Södermalm -lookkia.
Kannattaa käydä tutkimassa!

Ei kommentteja: