maanantai 3. toukokuuta 2010

New York

Olen vauhdikas käänteissäni ja ennätin jo Nykiin. Olemme suomalaisen kampaajaryhmän kanssa käymässä paikallisessa TIGI Akatemiassa. Saavuimme iltapäivällä ja huomenna alkaa itse koitos.

Täällä on ihanaa. Heti kun lentokentän ovet avautuivat, lämmin ilma pöllähti kasvoille. Kaikki mukaan pakatut villapaidat ja muut ovat ihan turhia. Kaipaisin enemmän sandaaleja. Onneksi mukana on silti parit shortsit. Kunnianhimoinen suunnitelma on käydä aamuisin lenkillä Central Parkissa. Katsotaan kuinka käy.

Olemme olleet jo ensimmäisenä päivänä tehokkaita ja ottaneet tuntumaa klassiseen New Yorkiin. Kävimme syömässä Meat Packing Districtin legendaarisessa Pastiksessa. Ruoka oli hyvää ja ihmiset kauniita. Viralinen dresscode naisilla oli rento meikki ja hiukset, korkeat korot ja kallis laukku. Yleisvaikutelma oli kuitenkin aina huoleton. Ystävällinen palvelu ja hymyily tuntuu Suomen jälkeen oudolta, mutta siihen tottuu yllättävän nopeasti.

Paluumatkan teimme tyylikkäästi limusiinilla. Limoajelu pitkin öistä kaupunkia maksoi vain 25 dollaria. Kaikki hinnat tuntuvat kovin kohtuullisilta.
Myös hotelliamme voi suositella. 70 Park Avenue Hotel on todella hyvä vaihtoehto. Huone on yllättävänkin kookas ja sisustus on hillityn tyylikäs. Varustukseen kuulu tyynybaari, kaikki viihde-elektroniikka ja oma joogakanava. Ainoa mihin olen tosin tutustunut on radio.

Nyt menen nukkumaan, ajantaju on ihan sekaisin. Raportoin lisää huomisen kurssin jälkeen...

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Oi, minä täällä kateudesta vihreänä haaveilen omasta 8tulevasta) reissustani tuohon samaiseen kaupunkiin. Pastis on rakkautta, aina.

Roosa.K kirjoitti...

Kyselisin vaan siitä kilpailusta, onko se jo selvinnyt :o?