tiistai 25. toukokuuta 2010

Sleek Mystique

Käydessäni Nykissä törmäsin sattumalta TIGI:n European Creative Directoriin Nick Irwiniin. Nick oli ollut pitämässä paikalliselle pressille lanseerausta tulevista Catwalkin Sleek Mystique -tuotteista. Catwalk-tuotesarjahan on uudistunut vähitellen pitkin kevättä.
Ensimmäisenä lanseerattiin tuuheuttava Your Highness -tuoteperhe ja juuri äskettäin Curlesque -kiharatuotteet. Sleek Mystique jatkaa tätä sarjaa.

Uudet Sleek Mystiquet on tarkoitettu erityisesti hiusten suoristamiseen ja silittämiseen. Ne ovat täynnä eteerisiä öljyjä ja eksoottisia tehoaineita kuten muutkin Catwalk-tuotteet. Tuoksumaailma on jälleen ylellisen parfyymimäinen. Pakkausten koodivärinä on tällä kertaa punainen.
Myös yhteistyö suunnittelija Christopher Kanen kanssa jatkuu. Nick vilautti juuri tehtyjä uusia kuvia joissa oli asut Kanen FW10 -kokoelmasta. Hienot.

Perheessä on kuusi erilaista tuotetta. Settiin kuulu tietysti shampoo ja hoitoaine, sekä niiden lisäksi uudistunut Fast Fixx -jätettävä hoitosuihke. Uusia muotoilutuotteita on kaksi: Blow Out Balm - silittävä ja suojaava voide, sekä Haute Iron Spray - lämpösuojasuihke. Näitä pääsin jo kevyesti testaamaan ja ne tuntuivat todella hyviltä.
Erityisen innokkaasti odotan kuitenkin uutta viimeistelytuotetta. Sarjaan on tulossa TIGI:lle kaivattu kevyt lakka. Look Lock Hairspray lupaa kevyen ja liikkuvan tuen. Tästä Nickillä ei valitettavasti vielä ollut näytettä mukanaan.

Tuotteet eivät ole vielä edes jenkkien markkinoilla, joten en osaa sanoa koska ne tulevat Suomeen. Menee varmasti syksyyn. Mutta sitä odotellessa...

Ei kommentteja: