torstai 3. kesäkuuta 2010

Espan Marimekko-näytös

Eilinen Marimekon Espan näytös meni loistavasti. Kiitos hyvän sään ja vielä paremman tiimin. Näytöksiä oli päivän mittaan kolme. Kaikki keräsivät sankan väkijoukon lavan reunamille. Kaunis ilma oli houkutellut Espan puistoon sekä turisteja, että shoppaajia ja lounasjengiä.

Stylisti Teri Niitti teki loistavaa työtä. Marimekon kuosit pääsivät oikeuksiin ihanan kaoottisena värisotkuna. Auringonpaiste ja Espan puut loivat täydellisen taustan sirkukselle. Tyylissä oli kevyttä karnevaaliteemaa, mikä näkyi erilaisina päähineinä ja valtavina ilmapalloina.

Meikeissä ja hiuksissa oli kevyitä fiiliksiä seitkytluvulta. Meikin painopiste oli silmissä. Kaikille malleille tehtiin hämähäkkiripset kerrostamalla ripsaria. Muuten ilme pidettiin aika luonnollisena. Valkoinen sisäkajal ja ruiskurusketus korostivat lookkia. Luksushippejä.

Väänsimme taas tukkaa Kristelin kanssa. Apuna oli Loistosta myös Erica. Halusimme hiuksiin boheemin fiiliksen. Koska kyseessä oli Marimekko, ilme haluttiin kuitenkin pitää luonnollisena ja pehmeänä. Lavalla hiusten pitää liikkua ja olla osa kokonaisuutta.
Viimeistelyssä oli apuna TIGI:n Catwalk. Aluksi suihkutimme hiuksiin yliannoksen Catwalkin tuuheuttavaa Rootboostia. Sehän on tarkoitettu lähinnä hiusten tyveen, mutta kun sen vetää koko päähän, saa ultrapaksut, hiukan karheat hiukset. Silloin tosin myös hankaloittaa föönausta.
Kun hiukset olivat kuivat, rullasimme ne isoissa osissa foliopatukoilla ja päälle vielä hiukan Catwalkin Your Highness -lakkaa. Laitoimme hiukset hetkeksi lämpöön. Kun rullaus oli jäähtynyt purimme kaiken. Hiukset harjattiin auki pehmeällä harjalla rakenteen aikaansaamiseksi. Paras tulos tuli kun hiuksia harjattiin pää alaspäin. Lopuksi tyviin TIGI:n Rockaholic Dirty Secret -kuivashampoota ja latvoihin Catwalkin Your Highness -kiiltosuihketta. Valmis!
Kaikki kuvien vaatteet ja asusteet uniikkeja päähineitä lukuun ottamatta ovat Marimekon myynnissä olevaa kesä 2010 mallistoa.
Kiitos vielä koko jengille!
1 kommentti:

Roosa.K kirjoitti...

ihania vaatteita täytyy sanoo :o