sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Levyjä!

Kävin pitkästä aikaa Stupidossa ostoksilla. Lähdin hakemaan Keliksen uutta kehuttua Fleshtone-levyä, mutta matkaan tarttui kasa kaikenlaista.

Mutta aluksi Keliksestä. Tyyli on vaihtunut danceen ja toimii todella hyvin. Taustalla monissa biiseissä häärii David Guetta. Levy on melko lyhyt, vain yhdeksän biisiä, mutta kantaa loppuun asti. Hitti Acapella pyörii briteissä taajaan, mutta itselle tuli levyltä monta muuta suosikkia.

Olen kerännyt kaikki Kitsunén kokoelmat, vaikka ne ovat olleet viime aikoina heikompia. Nyt oli ilmestynyt uusi numero 9. Levyä kehuttiin jo liikkeessä, eikä myyjä liioitellut. Kokoelma on pitkästä aikaa popimpaa ja sieltä löytyi jo ensi kuuntelulla useita hyviä biisejä. Koko meininki on jotenkin kesäinen. Kannattaa hankkia myös tämä.

Norjalainen Lindstrom & Christabelle on kuumottanut siitä lähtien kun kuulin heidän sinkkunsa Lovesick. Nyt löysin koko levyn Real Life is no Cool, joka on onneksi myös hyvä. Siitä oli saatavilla vieläpä spessuversio jossa oli mukana uusia miksauksia biiseistä.

Muut ostokset olivat Crystal Castlesin uusin levy Crystal Castles II, sekä Beach Housen Devotion. Nämäkin olivat molemmat hyviä, mutta jäivät hiukan edellisten varjoon.
Crystal Castles on tuttua tiukkaa elektroräminää. Kun kuunneltiin levyä töissä, siitä tuli kuulemma olo että on mielisairas. Musta levy on hempeämpi kuin edellinen. Kestosuosikki Knightsin kaltaista hittia en kyllä pongannut.
Oikeasti hempeää on Beach House. Levy on pehmeää tunnelmointia ja sopiikin parhaiten aurinkoisiin aamuihin.
Aika hyvät ostokset.

Ei kommentteja: