tiistai 15. kesäkuuta 2010

TIGI Photo Awards kuvat netissä

TIGI Photo Awards & Pinni Cover of the Year -kilpailun kuvat ovat ilmestyneet SKT GROUPin nettisivuille. Esillä ovat erikseen naisten-, miesten- ja opiskelijasarjojen kilpailutyöt.
Näistä tuomaristo valitsee finalistit ensi pejantaina. Valitettavasti fnalisteja ei silti saakaan vielä julkaista kilpailuteknisistä syistä.
Mitä mieltä olette kuvista? Kommentteja?
ps: muistakaa että TIGI Fashion Night -bileiden liput tulivat myyntiin...

13 kommenttia:

jereoliver kirjoitti...

todellan kovannäköistä tasoa opiskelijasarjassa. todella hyvältä näyttää.

naisten sarjassa myös loistavia töitä ja kuvia. oma suosikki ehkä kuva num. 59.

miesten sarjassa myös kivoja töitä, suosikkini sieltä ehdottomasti kuva num. 19! loistavaa. pari hyvää miesmalliakin suomesta näköjään löydetty, hyvähyvä. INNOLLA odotan finalistien julkaisua ja loppuhuipennusta myös.

mv kirjoitti...

Tuo opiskelijasarja on tänä vuonna mullakin ehdoton suosikki. Tosi kova taso. Kaikki kuvat on selkeästi mietitty ja yllättävänkin laadukkasti toteutettu. Kiva nähdä että jengi on oikeasti panostanut. Outoa tosin oli se että osallistujia opiskelijasarjassa ei ollut pääkaupunkiseudulta muutakuin ihan pari. Tämä oli mielestäni huolestuttavaa, missä aktiivisuus ja innokkuus?

Tuomareilla tulee olemaan perjantaina vaikea valinta. Kirjoitan jotain raporttia vaikka en saakaan vielä tuloksia paljastaa...

jereoliver kirjoitti...

totta, on laitettu kyllä eforttia peliin tuossa sarjassa.

itse ajattelin osallistua ensi vuonna, jos opiskelijasarja vielä on mukana. voisin myös koittaa opiskelutovereiden innokkuutta lisätä.

Anonyymi kirjoitti...

tosi hienoja kuvia, tasokas kilpailu tänä vuonna, lisämausteena opiskelijasarja.
milloin finalistit julkaistaan?

Anonyymi kirjoitti...

Aika pahoja ylilyöntejä kuvien käsittelyssä. Pitääkö ne kaikki jipot heittää yhteen kuvaan tai duunata iho ihan pilalle. Ihmetyttää miksi kuvissa pitää hyppiä, irvistellä tai keimailla. Paikoin tulee sellaista gti-lehti/automessufiilistä. Muutama ammattimalli ja tyylikäs kuva on onneksi joukossa.

Anonyymi kirjoitti...

Upeita kuvia kyllä! Rohkenetko itse sanoa suosikkejasi vai onko se "kiellettyä"? :)

mv kirjoitti...

En oikein voi sanoa omia suosikkejani, vaikka niitä tietysti on useita. Vuosien mittaan olen myös oppinut että suosikit aina vaihtuvat kun kuvia katselee pidempään.

Tuomaristo tulee taas etsimään trendikästä, kaupallista ja laadukasta kuvaa joka toimii myös Pinnin kantena.

Lisäksi voin sanoa kuvista että ne ovat eri näköisiä netissä kuin mitä printteinä. Osa kuvista on livenä paljon parempia kuin nettisivuilla, osa taas heikompia. Eli nettikuvista ei välttämättä näe kaikkea mitä tuomarit huomioivat arvostelussaan.

Anonyymi kirjoitti...

voisin kuvitella, että monilla on myös huonoja printtikuvia, jos ne tulosti itse omalta koneelta ja heillä on huononlaatuista paperia, eli nettikuvat tässä tapauksessa taas varmaan toimisivat paremmin.

mv kirjoitti...

Tuo printtikommentti on aivan totta. Osa kuvista oli melko heikosti himassa printtailtuja.
Ajattelimme lisätä ensi vuonna sääntöihin vinkin että kannattaa printata laadukkaasti, sillä tuomarointi tehdään lähinnä printtien perusteella. Toki tarkistamme kuvan myös näytöltä jos on selviä rajatapauksia.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, että löytyy näitä uusia kykyjä, kuten oppilassarjasta nähdään. Ihmeellistä ettei kouluissa enempää patistella osallistumaan. Toivotaan, että seuraavalla kerralla osallistuja määrä tuplaantuu :) Oppilassarjasta ainakin löytyy työ, jolla on osallistuttu Goldwell Color zoom challenge 2010 kilpailuun ja se on päässyt 5 parhaan joukkoon...

Anonyymi kirjoitti...

Ai työ jolla on päästy Photo awards finaaliin? Kilpailun säännöissähän on ettei kilpailutyöllä saa osallistua muihin kisoihin!

mv kirjoitti...

Tarkistimme opiskelijasarjan kilpailutyön ja se on eri kuin Goldwellin kisassa.
Malli on sama, mutta kuva eri. Saman mallin käyttö on ok ja sitä on tapahtunut ennenkin.

Anonyymi kirjoitti...

no ei kai ole sillä väliä, jos on sama malli kunhan on eri hiustyyli. Huomasin itse, että tässäkin kilpailussa samaa mallia käytettiin sekä naisten ja miesten sarjassa.