sunnuntai 22. elokuuta 2010

Alterna Caviar Anti-Aging Dry Shampoo

Pitkällisen odottelun jälkeen Alternan kuivashampoo rantautui myös Suomeen. Sitä voi käyttää kuten kuivashampoita normaalistikin, mutta koska se on Alternan, mukana on tietysti kaikkea ekstraa.

Koko tuote on täysin talkiton, joten se on paljon hellempi päänahalle kuin muut kuivashapoot. Se raikastaa välittömästi hiukset, ja poistaa rasvaisuutta sekä tuotekertymiä. Näin hiuksista tulee puhtaamman oloiset ja ne saavat rutkasti lisää volyymia. Kannattaa kokeilla myös puhtaisiin hiuksiin.
Alternan kuivashampoossa on mukana myös hoitavia ainesosia, kuten ranskalaista Montrollinite -savea, joka tunnetaan detox-ominaisuuksistaan. Se auttaa kutinaan ja rauhoittaa päänahkaa.

Michael Shaun Corby, Global Creative Director for Alterna
The dry shampoo will also add volume and texture, leaving the hair looking, feeling, and smelling great, and never weighing it down.”

Käytä CAVIAR Anti-Aging Dry Shampoota ravistelemalla sitä kevyesti pullosta kuivien hiusten tyveen ja levitä sormin. Tämän jälkeen voit muotoilla hiuksia kuten haluat. Ponnekaasuton pakkaus on helppo ja varma käyttää. Voit myös levittää kuivashampoota suoraan harjalle ja harjata sen hiuksiisi.
Tuote jättää hiukset hiukan mattaisiksi. Jos haluat lisää kiiltoa, voit laittaa sen päälle vielä kevyesti jotain kiiltotuotetta tai vaikka hiuslakkaa.

Olen testaillut tätä ja tietysti muitakin kuivashampoita jo pitkään. Alterna toimii täydellisesti. Eniten olen käyttänyt kampausten alle ja tuomaan volyymia hentoihin hiuksiin. Palaute asiakkailta on ollut että hiukset oikeasti pysyvät paljon pidempään puhtaina ja kohollaan. Plussaa myös tuotteen raikkaasta tuoksusta.

Alterna CAVIAR Anti-Aging Dry Shampoo saatavilla nyt Loistossa

3 kommenttia:

Sugar Kane kirjoitti...

Lupaaks, että on nyt semmoinen tavara, ettei aiheuta "ennenaikaisia" harmaita hiuksia? Mun on vaikea selvitä elämässä enää ilman kuivashampoota, mutta "puuteroitu peruukki" -sävy käy välillä ahdistamaan - tässä iässä!

mv kirjoitti...

Kyllä tuollakin sa päänsä harmaaksi jos pöllyttää kasoittain. Blondeillehan ei tule ongelmaa, mutta tummempihiuksisten kannattaa hiukan varoa.

Laita kuivashampoota maltillisesti ja tähtäile enemmän tyveen. Ylimääräiset kannattaa pöyhiä pois pää alaspäin. Jos hiukset näyttävät liian mattaisilta, lisää jotain kiiltoa pintaan tai latvoihin.

Kate Mossin kampaaja sanoi joskus että paras lookki tulee kun laittaa tyveen kuivashampoon ja latvaan kiiltoseerumin.

Sugar Kane kirjoitti...

Kiitos neuvoista! t. Kampin Kate