keskiviikko 25. elokuuta 2010

Valentino the last emperor

Teeman muotikesä huipentuu Valentino the last emperor -dokkariin. Dokumentti esitettiin jo viime vuonna Rakkautta & Anarkiaa festareilla mutta missasin sen. Kaikki jotka dokumentin näkivät kehuivat sitä todella vuolaasti. Voittaa kuulemma kirkkaasti jopa September Issuen.
Eli älä ohita tänään keskiviikkona 25.8. klo 21.00 Yle Teema.

Mielenkiintoista nähdä dokumentti joka kertoo Valentinon vetäytymisestä uraltaan, sekä hänen pitkästä parisuhteestaan. Varsinkin kun meillä on ollut samat lomateemat hänen kanssaan jo parina vuonna. Viime vuonna olimme Mykonoksella ja törmäsimme Valentinoon. Tänä vuonna hän tuli vastaan pariin otteeseen Ibizalla. Valentinoa ei voi olla huomaamatta. Ihonväri on uskomaton. Se on jossain Hermés-laukun ruskean ja tiilenpunaisen välillä. Hiukset ovat aina moitteettomasti föönatut. Niin rannalla kuin ravintolassa. Tosin tänä kesänä hiukan järkytyimme. Valentinolla oli baarissa yllään verkka-asu!

3 kommenttia:

Sugar Kane kirjoitti...

Katsoin juuri dokumentin, olin tallentanut sen Teeman eka esityksestä. Liikuttava, ihastuttava, ja yllättävän herttainen! Valentinon ja kumppaninsa suhde on mieletön, niinkuin firman nykyään omistava Marzotti kuvaa, 50 vuotta yhdessä 365 päivää vuodessa, 24 tuntia vuorokaudessa. Myös valentinon couturen ompelijat, vanhat asiakkaat, ne semmoiset hoikat iättömät naiset, jollaisia ei enää synny itkemässä näytöksen jälkeen... Todellakin katsomisen arvoinen!

Nyt jäi kyllä häiritsemään tuo ajatus Valentinosta verkkareissa...

Tintti kirjoitti...

No antakaahan vanhuksen nyt kulkea verkkareissa lomallaan. Ja mikä sen parempi tapa erottua ja aiheuttaa kohinaa :)

Sugar Kane kirjoitti...

Tintti, hän on epäilemättä niissäkin upea, kuten lasketellessaan Gstaadissa. Itkin dokumentin aikana useasti, mm. Lagerfeldin halatessa Valentinoa ja sanoessa suunnilleen, että me pojat sentään ollaan rautaa, muut tekee rättejä... Ja loppukohtaus! Voi ei, alan pillittää taas.

Elokuvan musiikkivalintakin on loistava, Valentino ja Giametti tapasivat Dolce Vitan kuvausten aikana Roomassa, ja se kuuluu...