maanantai 23. elokuuta 2010

Tom Ford Eyewear Fall 2010

Syksy on kivaa aikaa kun kaikki uudet kampanjat ilmestyvät. Koska olen aina ollut Hitchcock-fani, Tom Fordin lintuteemainen kampanja herätti huomion. Tosin vasta kuvia netistä hakiessani löysin version missä Freja parka joutuu linnun nokittavaksi.

Komistuksena kuvissa on näyttelijä Nicholas Hoult joka oli aiemmin Tompan kevätkamppiksessa. Ja sankarittarena tosiaan tanskalainen Freja Beha Erichsen joka on napannut myös liudan syksyn muita kampanjoita. Hänet nähdään esimerkiksi Chanelin, Balenciagan ja Valentinon kasvona. Näiden lisäksi on paljon lehtijuttuja, kuten elokuussa sekä Ranskan että Englannin Vogue-kannet.

Freja on ollut huippis jo vuosia, mutta nyt hän on yht´äkkiä joka puolella. Ehkä se johtuu osittain uudesta tukasta. Tykkään siitä ihan älyttömästi varsinkin Tom Fordin kuvissa. Hiuksissa on hyvää 80-luvun alkua fiiliksenä, mutta kuitenkin seksikkäästi. Tämä voisi olla se syksyn hittilookki. Ilman korppia.

3 kommenttia:

Roosa.K kirjoitti...

Blogin ulkoasu on huomattavasti parempi mitä aikaisemmin! kivempi lukea :)

Eeli R kirjoitti...

Tuota Frejaa en oikein ymmärrä. Viime kuun Britti Voguen kantta katsoessani pohdin, että olisiko enää ketään tylsempi naamaista kanteen valita ja muutenkin jotenkin hiirulaisen oloinen mielestäni on.

mv kirjoitti...

Roosa: Kiitos palautteesta. Haluaisinkin ulkoasun mahdollisimman selkeäksi ja lisää tilaa kuville.

Eeli: Joo ja ei.. Itse tykkään Frejasta tosi paljon, mutta se britti-Voguen kansi oli kyllä aika heikko. Väärä malli siihen lookkiin.