keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Alterna Bamboo Smooth Launch

Tiistaina lanseerattiin viimeisin vahvistus Alternaan. Saimme Lontoosta vieraaksi Stefanie Otterbeinin, joka esitteli hotelli Kämpissä uudet Alterna Bamboo Smooth –tuotteet.

Bamboo-sarja pohjautuu vahvistavaan orgaaniseen bambu-uutteeseen ja silottavaan orgaaniseen kendiöljyyn. Hiuksista tulee sileät, vahvat ja jäntevät. Tuotteet auttavat myös pörröjä ja sähköisyyttä vastaan. Bamboo Smooth –tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille. Sekä ohuille, että paksuille, suorilla ja kiharoille hiuslaaduille. Parhaiten näet tuloksen kuitenkin karheissa ja pörröisissä hiuksissa.


Olemme testailleet uusia tuotteita Loistossa jo pari viikkoa. Aluksi hiukan varovaisemmin paksuille ja karheille hiuksille, loppujen lopuksi melkein joka päähän. Tuotteet silittävät hankalimmatkin hiukset, tekemättä niistä kuitenkaan raskaan tai karhean tuntuisia. Hiuksista tuli niin hyvät jo pelkällä pesulla ja föönauksella, että muutamalta pörröpäältä pystyi jättämään suoristusraudan kokonaan pois. Ero oli huomattava. Öljy ja öljysuihke ovat molemmat koostumukseltaan niin kevyitä että niitä on turvallista ja helppoa käyttää. Ne eivät jätä ollenkaan rasvaista tuntua, vaan hius tuntuu vain jäntevältä ja hoidetulta.

Sarjaan kuuluu neljä tuotetta: shampoo, hoitoaine, hoitoöljy, sekä hoitava öljysuihke. Shampoo ja hoitsikka sopivat kaikille, Öljy on normaaleille ja vahvoille hiuksille, suihke normaaleille ja hennoille hiuslaaduille. Kaikkia tuotteita voi käyttää päivittäin ja ne hoitavat, mutta myös suojaava ja vahvistavat hiuksia.

Alterna Bamboo Smooth -tuotteet saatavissa ensi viikosta lähtien Loistosta ja muista valtuutetuista kampaamoista.

Ei kommentteja: