maanantai 10. tammikuuta 2011

Firenze 4Ever - Luisaviaroma Party

Mun suosikki nettikauppa Luisaviaroma järjesti toista kertaa Firenze 4Ever tapahtuman. Parin päivän aikana esiteltiin bloggareille ympäri maailman tulevan kauden muotia ja promottiin tietysti myös Luisaa. Kaikki huipentui lauantaina isoihin bileisiin. En osallistunut alkupäivien ohjelmaan, mutta olin itse juhlissa. Tilaisuus pidettiin Luisaviaroman liikkeen kattoterassilla Firenzen Via Romalla.

Tapahtuma oli rento cocktail-tilaisuus jossa oli italialaiseen tapaan runsaat tarjoilut ruokaa ja juomaa. Kun tulin paikalle, en tuntenut ketään, mutta se ei haitannut sillä ihmisten seuraamisessa oli tarpeeksi tekemistä. Paikalla oli bloggareita ja italialaista muotijengiä. Ja tietysti loistavia tyylejä. Porukka oli ilahduttavan värikästä eikä musta ollut se ainoa vaihtoehto. Vaattee, kengät ja muut asusteet olivat aika uskomattomia. Itse luotin hyväksi havaittuun Moschinon leoparditakkiin.

Ohjelmassa oli musaa sekä seurustelua. Illan edetessä tuttuja olikin yht´äkkiä tosi paljon. Ja koska monet olivat bloggareita, luvassa on myös paljon postauksia. Kerään niitä kasaan kun ennätän.

Firenze oli muutenkin loistava. Olen ollut kerran aiemmin, mutta en muistanut että kaupunki on niin kaunis. Päivät kuluivat helposti ihan vain kävellessä ympäri kaupunkia. Asuin hotelli Albanissa jota voin suositella.

Kiitos Luisa! Virallisia Michele Michelsantin kuvia tästä.

5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta ja sinä näytät hurmaavalta, kuten aina. <3

Hanna kirjoitti...

Kävin siiis kyttäämässä fb.n kautta kuvia joista sut bongasin. Laita se kuva tänne blogiin?!

stellagee kirjoitti...

näyttävätpä hauskoilta bileiltä! oi jospa oisin saanut olla mukaanaaaa...

Sugar Kane kirjoitti...

Wohou, mitkä bileet! Silleen positiivisesti ihan kadehdin, eikun oon iloinen puolestasi! Näytät tapasi mukaan erittäin edustavalta.

mv kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista! Kivaa oli, Italialaiset osaavat järjestääå kekkereitä. Kaiken kruunasi lämmin ilma.