perjantai 7. tammikuuta 2011

Brow Beaten

Mietittiin uudenvuoden juhlissa vuoden 2010 parhaita levyjä ja biisejä. Mulla meni kärkeen Silver Columnsin "Yes And Dance" -levy. Ja suosikkibiisinä siltä Brow Beaten. Vaikka levy sai ilmestyessään hyviä kritiikkejä briteissä, bändi ei ole kuitenkaan isommin breikannut. Ihmettelin myös miksi loistavasta Brow Beatenista ei julkaistu sinkkua tai videota. Tosin se pääsi mukaan Kitsunén Maison 9 -kokoelmalle.

Nyt oli kuitenkin ilmestynyt Brow Beatenin video, jossa on omituinen Suomi-teema. En ollut kovin tyytyväinen, koska itse biisi peittyy kaikkeen turhaan höpötykseen ja sälään. Onko jollain tietoa onko bändillä olemassa joku Suomi-kytky vai mistä tämä hupailu? Mulle tuli videosta myös mieleen Jimmy Somervillen Smalltown Boy. Silver Columnsin soundissa on välillä muutenkin jotain samaa..

4 kommenttia:

jereoliver kirjoitti...

hyvä bändi hyvä biisi, bongattu jo kitsunesta. mielenkiintoinen toi suomijuttu.

mv kirjoitti...

Eikö olekin hassu, niillä on pakko olla joku Suomi-kytky..

Anonyymi kirjoitti...

Eipä liity aiheeseen, mutta milloinkohan on seuraavat hiusmallihaut Helsingissä?

mv kirjoitti...

Ihan loistava kysymys, eli saa kysyä. Olen just reissussa ja mun kalenteri jotekin sekosi. Kaikki merkinnät on tuplana. Mutta mallihaku on ilmeisesti joko 8. tai 9. helmikuuta. Mä infoilen vielä tarkemmin lisää. Johonkin tuohon se kuitenkin menee. Ja samat systeemit, haetaan mallleja sekä kursseille, että uusiin kuviin...