maanantai 3. tammikuuta 2011

TIGI Bed Head Dumb Blonde & Colour Goddess

Sain ennen joulua testiin seuraavat uudet Bed Headit. Heti alkuvuodesta myyntiin on tulossa uudistuneet Dumb Blondet ja Colour Goddesit. Kaikki tuotteet on tarkoitettu eri tavoin värikäsitellyille hiuksille. Ne lisäävät voimakkaasti kiiltoa, hoitavat, sekä suojaavat vahingoittavilta ympäristötekijöiltä kuten auringolta, lämmöltä ja kosteudelta. Missään tuotteista ei ole mukana pigmenttiä, eli ne eivät värjää tai sävytä hiuksia. Sen sijaan mukana on Colourlockdown Technology, joka auttaa värejä kestämään paremmin ja suojelee niitä.

Dumb Blonde -shampoo ja -hoitoaine ovat monille tutut suosikkituotteet jotka ovat käyneet läpi kasvojenkohotuksen - kuten blondeille aina välillä sopii. Lisäksi settiin on tullut täysin uusi tuote Dumb Blonde Leave In Treatment.
Shampoon ja hoitoaineen uudistuksen huomaa heti ensimmäisenä tuoksusta. Se on yhä sitrusmainen, mutta hiukan pehmeämpi. Shampoo on todella täyteläistä, melkeinpä voidemaista. Jo pieni määrä riittää pitkälle. Shampoota kannattaa hiukan hieraista käsissä ennen hiuksiin levittämistä. Hoitoaine on paljon selvittävämpi kuin aiempi versio. Se setvi takkuisimmatkin kutrit ilman kyyneleitä. Uusi jätettävä on koostumukseltaan voidemainen. Sitä levitetään pyyhekuiviin hiuksiin latvoihin ja pituuksiin. Vaikka näin ei mainittu, mielestäni tuote antaa kevyesti rakennetta. Ihan hienoimman hiuksen se saattaa tehdä raskaaksi liikaa käyettynä. Eli todella riittoisaa!

Colour Goddess -shampoo ja -hoitoaine korvaavat aiemmat Brunette Goddessit. Tämä on mielestäni hyvä selvennys, koska nyt kaikki tajuavat että tuotteita voi käyttää ihan kaiken värisille hiuksille. Toimii mainiosti siis vaikka punapäille. Aikaisempi toffeemainen tuoksu on hiukan raikastunut. Lisäksi sarjaan on tullut kevyt suihkemainen jätettävä hoitoaine Colour Goddess Leave In Treatment. Se sopii sekä pyyhekuiviin että kuiviin hiuksiin. Jätettävä suojaa väriä, selvittää ja poistaa sähköisyyttä. Koko Colour Goddess -setti tekee hiuksista jäntevät ja kiiltävät, toimii mielestäni kaikille käsitellyille hiuksille.

Uudet tuottee myynnissä kampaamoissa heti alkuvuodesta, kirjoittelen lisää kokemuksia kun niitä tulee...

3 kommenttia:

jereoliver kirjoitti...

hei IHAN LOISTAVAA että brunette goddess on vaihdettu colour goddesiksi!

oon joutunut niin monelle selittämään että "kyllä tämä on hyvä shampooo sinulle, vaikka sinulla ei ole ruskeat hiukset. EI, sinulle ei tulekaan ruskeita hiuksia jos käytät tätä"

nyt tigi on lukenut ajatuksiani, tämä nimimuutos on juuri tälläisenä käynyt ajatuksissani.
loistavaa.

mv kirjoitti...

Samaa mieltä, jo vanha Brunette oli tosi hyvä esimerkiksi punapäille, mutta monet eivät vain uskaltaneet ostaa sitä nimen vuoksi...

mv kirjoitti...

Samaa mieltä, jo vanha Brunette oli tosi hyvä esimerkiksi punapäille, mutta monet eivät vain uskaltaneet ostaa sitä nimen vuoksi...