torstai 9. kesäkuuta 2011

Hel Looks Weekend

Hel Looks on ikuistanut Helsinkiläistä katutyyliä kesästä 2005 lähtien. Liisa Jokinen ja Sampo Karjalainen ovat poimineet sivustolleen kiinnostavia pukeutujia ja persoonia kaduilta ja tapahtumista. Hel Looks on kerännyt ansaittua huomiota myös kansainvälisesti ja sen kuvista kootut näyttelyt ovatkin kiertäneet ympäri maailmaa.

Sivuston historian ja tietysti kaikkien sille kuvattujen kunniaksi tehotiimi Hel Looksin taustalla järjestää tänä viikonloppuna Hel Looks Weekend -tapahtuman Katajanokalla. Ohjelmaa on parin päivän aikana laidasta laitaan. Itseäni kiinnostaa varsinkin perjantain Pecha Kucha -keskustelut. Lauantaille olisi luvassa myös mielenkiintoista ohjelmaa päivän kevyistä luennoista illan musameininkiin. Koko viikonlopun ohjelman ja esiintyjät löydät tästä.

Oli kiinnostavaa käydä läpi Hel Looksin kuvia vuosien varrelta. Sieltä löytyi paljon tuttuja ja muistoja eri tapahtumista. Myös omia tyylejä tuli vastaan muutama. Kaikki kuvat Hel Looks.

Kuva 1 - Hakaniemessä 2005. Takki Vivienne Westwood Anglomania, paita & lasit second hand, vyö Gucci, farkut H&M, kengät Nike, laukke Yves Saint Laurent

Kuva 2 - Loiston bileet 2006. Mittatilauspaita Matisa Nassir, housut Marc by Marc Jacobs, vyö Hugo, kengät second hand

Kuva 3 - Korjaamolla 2006. Takki isän vanha, paita & vyö Miu Miu, housut Dr Denim, hattu Borsalino, rusetti second hand, mittatilauskengät Jenna Vainio, laukku Yves Saint Laurent


Check also in english at 2pintaa.com

3 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Tyylillä on vedetty vuodet läpensä :).

Anonyymi kirjoitti...

Cool! What´s your youth pill?

mv kirjoitti...

Kiitos - Thanks!
Check also my blog in english at 2pintaa.com