maanantai 6. kesäkuuta 2011

TIGI Catwalk Session Series Salt Spray

Lupasin postailla kun saan lisää kokemuksia TIGIn uudesta Catwalk Session Series -tuotesarjasta. Siitä löytyi heti monta uutta suosikkia, mutta aloitetaan ajankohtaisimmasta, eli Transforming Dry Shampoosta. Se on uusi kevyempi kuivashampoo, jossa on vähemmän talkkia kuin monissa muissa. Sen vuoksi sitä on helpompi käyttää tummiinkin hiuksiin. Saamani testipullot ovat myös toimineet moitteettomasti.

Kuivashampoo on loistava apuri kun et ehdi pestä hiuksia. Se imee itseensä öljyä ja tuotekerrostumia ja tekee hiuksista puhtaamman näköiset. Suurin apu on kuitenkin tuuheuttavasta efektistä. Kuivashampoo myös hidastaa hiusten rasvoittumista ja latistumista. Hennotkin hiukset tulevat huomattavasti runsaamman näköisiksi. Nyt kun helteet alkoivat, olen käyttänyt kuivashampoota melkein kaikille. Se pitää hiukset kuohkeampana ja raikkaamman tuntuisina. Paras apuri myös kaikkien kampausten alle!

Käytä kuivashampoo aina kuiviin hiuksiin. Suihkuta se tyviin ja pöyhi ylimääräiset pois. Jos haluat, voit lisätä päälle vielä lakkaa tai jotain kiillottavaa tuotetta.

Check also in english at 2pintaa.com

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tää tuote lähteeki samantien kaupanhyllystä mun testavaks. Jospa nyt löytyis kuiva shampoo joka tekee munki hiuksille jotain :)
~rakkainterkuinMarianne~