perjantai 3. kesäkuuta 2011

TIGI Catwalk Design Talent & Session Series Launch

Taikin näytös oli hyvä päätös kevätkaudelle monella tapaa. Hiusten tekemisen lisäksi palkitsimme jälleen nuoren suunnittelijan TIGI Catwalk Design Talent -tunnustuksella ja lanseerasimme uudet Catwalk Session Series -tuotteet.

TIGI Catwalk Design Talent -palkinto annettiin tänä vuonna neljättä kertaa. Tunnustuksen Voitti Vivi Raila kiinnostavalla kokoelmallaan. Tänä vuonna valinta oli todella vaikea, sillä taso näytöksessä oli kova. Valinta tehtiin lopulta sillä perusteella että Vivin kokoelma olisi ollut jo melkein sellaisenaan valmis käytettäväksi vaikka TIGI:n kuvissa. Aiempina vuosina palkinnon ovat voittaneet Hanna Riiheläinen, Satu Maaranen ja Elina Peltonen & Alisa Närvänen.

NÄYTÖS 11 yhteydessä lanseerasimme myös uudet TIGI Catwalk Session Series tuotteet lehdistölle ja kampaajille. Kyseessä on viimeinen osa uudistuneesta Catwalkista. Siihen kuuluu seitsemän erilaista muotoilu- ja viimeistelytuotetta jotka TIGI:n luova tiimi on kehittänyt erityisesti kuvaus- ja näytöstyöskentelyä varten. Sarjassa tulee olemaan monta hittituotetta kuten uusi seaspray ja kevyempi kuivashampoo. Uudet TIGI Catwalk Session Series -tuotteet saatavilla lähipäivinä valtuutetuista TIGI-kampaamoista.

Check also in english at 2pintaa.com

Ei kommentteja: