keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Diesel xXx

Diesel juhlisti 30-vuotis syntymäpäiviään järjestämällä maailman suurimmat bileet. Juhlat järjestettiin samanaikaisesti 17 maassa ympäri maailman, ja niitä pystyi seuraamaan reaaliaikaisesti netissä. Teemana kaikissa oli dirty thirty. Suomen bileet olivat tietysti ne parhaat. Tilaisuus järjestettiin Pasilassa VR:n vanhalla veturitallilla. Tunnelma alkoi virittyä jo taksin ajaessa kohti paikkaa. Matkan varrelle tien viereen oli rakennettu palavia tripla X:siä näyttämään tietä.
Itse tila oli rakennettu uskomattoman hienoksi. Paikka koostui eri saleista, joista jokaisessa oli oma teema. Dieselin tiimi oli luonut yhdessä Jaana Sarasteen kanssa mielikuvitusmaailman joka tarjosi illalle täydelliset puitteet. Ensimmäinen sali oli tunnelmaltaan kuin "heaven on earth". Sali oli kirkas, täynnä valoa ja vaaleita harsoja, katossa oli akrobaatteja jotka esiintyivät pitkin iltaa. Accu soitti tilassa livenä. Sisääntulo oli oikeastaan yllättävin, sillä moni odotti synkempää tunnelmaa. Tunnelma tiivistyi lisää seuraavissa saleissa. Toisena oli pääsali, jonka yhteydestä löytyi esiintymislava ja tanssilattia. Viimeisenä löytyi shampanja-buduaari. Jokaiseen tilaan oli rakennettu huolellisesti teeman mukainen lavastus, joka tuki sen tunnelmaa.
Vieraat olivat myös pukeutuneet tilaisuuden kunniaksi. Lookit olivat kaikkea mahdollista korseteista iltapukuihin. Monet olivat nähneet kunnolla vaivaa asujensa tähden. Ihmiset olivatkin se viimeinen somiste joka teki tilasta täydellisen. Myös koko Dieselin henkilökunta ja kaikki jotka työskentelivät juhlissa olivat pukeutuneet. Täydellistä.
Ohjelma jatkui koko illan. Accun lisäksi esiintyi loistava TV OFF, Jesse, DJ:tä, akrobaatteja, tanssijoita, strippareita ja monia muita esiintyjiä. Vaikka ohjelmaa oli koko ajan, se pysyi kuitenkin enemmän taustalla, eikä vienyt kaikkea huomiota. Monien muiden maiden Diesel bileet olivatkin olleet enemmän kuin konsertteja.
Ilta päättyi niinkuin hyvät illat yleensä: liian nopeasti. Vaikka aikaa oli useampi tunti, se kului hetkessä. Onneksi jäljelle jäi rutkasti kuvia.
Dieselillä on tilaisuudelle omat sivut joista voi käydä katsomassa clippejä eri maiden bileistä ja niiden esiintyjistä.
http://live.diesel.com/
Kuvat: Janne Koivuniemi/Diesel







Ei kommentteja: