maanantai 13. lokakuuta 2008

Suomen tyylikkäin mies

kuva: Veli-lehti
Lokakuun alku on mennyt jotenkin ihan hujauksessa. En ole edes kerinnyt kirjoittelemaan, vaikka raportoitavaa olisi ollut. Tähän mennessä on jo ollut TIGI Academy -kurssit, muutamat synttärit, Veli-lehden gaala, Diesel xXx ja liuta muita menoja.
Veli-lehden gaala jossa valittiin Suomen tyylikkäin mies on jo hiukan vanha uutinen, mutta tapahtuma ansaitsee kommentointia vielä näin jälkikäteenkin. Tilaisuus avasi lokakuun tyylillä, ja toivottavasti muodostuu perinteeksi. Veli on vetänyt omaa reipasta linjaansa jo jonkin aikaa, ja vuoden tyylikkäimmän miehen valinta oli jälleen yksi loistava tempaus. Kuten mikä tahansa tuomarointi, tyylikkäimpien pukeutujien valinta on haaste. Listalle oli poimittu kaksikymmentä hyvinpukeutuvaa suomalaista miestä. Lista oli kovasti Veli-lehden näköinen ja siihen oli nostettu enemmän nuorempia tyyliniekkoja ja persoonallisuuksia. Voiton vei hillitty pukeutuja André Wickström, joka esiintyy aina huoliteltuna. Kakkosena oli Idolsista tuttu Jani Toivola ja kolmas pokeriammattilainen Ilari Sahamies. Koko listan ja perustelut voi tsekata uusimmasta Velistä. Itse gaala järkättiin Luxissa. Paikalla oli osa listalle päässeistä ja joukko kutsuvieraita. Koko ohjelma eteni aika vauhdikkaasti. Tilaisuuden juontaja Arman Alizad esitteli kaikki 20 listalle päässyttä ja haastatteli heistä muutamia. André kiitti tunnustuksesta kansainväliseen tyyliin videotervehdyksellä. Lopuksi Regina vielä heitti keikan. Tilaisuus päättyyikin jo sitten kymmenen maissa kutsuvieraiden poistuessa Luxista,
Toivottavasti Velin lista tukee myös jatkossa miesten tyylikästä ja persoonallista pukeutumista, sekä saa osakseen arvostusta. Ruotsissahan Café-lehden pitämälle tyylikkäin mies listalle pääsy on erittäin arvostettu ja tavoiteltu kunnia.
Ilta myös alkoi tyylillä, sillä tilaisuuden pääyhteistyökumppani Tiger of Sweden järjesti etkot uudessa showroomissaan. Leppoisaan ohjelmaan kuului pientä tarjoilua, musaa ja tutustumista kevään 09 Tiger of Sweden mallistoihin. Luvassa on paljon kaikkea kivaa, itse innostuin eniten vaatteiden hempeistä Miami Vice henkisistä -värityksistä, sekä väljemmistä linjoista. Myös shortsit ja puvuntakki combot olivat mieleen. Uudessa showroomissa mallistot pääsivät kunnolla esille. Laitoin loppuun videon kevään 09 näytöksestä.


Ei kommentteja: