keskiviikko 29. lokakuuta 2008

KABUKIMAGIC

Yksi suosikkimeikkaajistani on alunperin englantilainen Kabuki. Hän tosin varttui Nykissä ja kuului legendaariseen Club Kids -bilejengiin. Club Kids oli ryhmä hahmoja joka inspiroi ja pyöritti Nykin clubielämää 80-luvun lopussa. Tarina päättyi ikävästi huumeisiin ja murhaan, mutta ryhmän vaikutus elää yhä. Kabukin lisäksi Club Kidseistä nousi kuuluisuuteen ainakin Amanda Lepore ja Richie Rich. Ryhmästä ja sen johtajasta Michael Aligista tehty leffa Partymonster kannattaa tsekata jo puvustuksen ja Kabukin tekemien meikkienkin takia. Ja pääosassa sekoilee entinen lapsitähti Macaulay Culkin.
Mutta takaisin Kabukiin... Hän on meikannut kaikkiin ykkösmuotilehtiin, ja erityisen paljon niihin parhaisiin, eli Numéroon ja Italian Vogueen. Myös Sinkkuelämän ekat tuotantokaudet ja monien julkkisten meikit ovat hänen käsialaansa. Hän on myös meikannut paljon kilpailijoiden MAC:in ja Nars:in kampanjoita. Kabukin bravuureita ovat erilaiset maskit ja fantasiameikit. Usein fantasiameikit ovat mauttomia karseuksia, mutta Kabuki jotenkin osaa tehdä niistä aina kauniita ja kiehtovia.
Kabukin sivut ovat todella hyvät. Kannattaa tsekata lopusta myös videot, siellä on muutamia making of -juttuja ja muuta.
http://www.kabukimagic.com/
http://www.partymonster.com/

Ei kommentteja: