maanantai 27. lokakuuta 2008

TIGI REMIX Collection

Bed Head Collectionin mallit
Lontoon Salon International messuilla TIGI julkisti uuden kokoelmansa "Remix". Kokoelman nimi tulee siitä, että se on jaettu kolmeen eri osioon TIGI:n eri tuoteperheiden mukaan:
Kokoelmassa on Bed Head Collection, josta löytyy kuusi värjäys- sekä leikkaustekniikkaa. Kaksi malleista on poikia, loput tyttöjä. Mallit ovat samat jotka nähdään myös Bed Head:in syksyn mainoskampanjassa. Hiukset edustavat rentoa streettiä ja ne ovat teknisesti helppoja toteuttaa. Myös värimaailmat on pidetty melko kaupallisina.
Catwalk Collectionissa kolme erilaista leikkaus- ja värjäystekniikkaa. Catwalk-tekniikat on suunnattu kuluttajille jotka haluavat näyttäviä filmitähti-lookkeja. Hiuksissa on rakennetta ja volyymia.
S-factor Collectionin teemana on modernit klassikot. Kokoelmassa on viisi erilaista tekniikkaa, jotka ovat uusia versioita klassisista leikkauksista. S-factor kokoelmassa on mukana myös lyhyitä malleja, sillä monet luulivat että S-factor tuotteet sopivat vain pitkähiuksisille asiakkaille.
Remix-kokoelma on helppo ja kaupallinen, ja se seuraa pintatrendejä. TIGI:n ideana on että jatkossa ilmestyy kahdesti vuodessa trendikokoelma, joista syksyisin julkaistava on kaupallisempi ja laajempi, ja keväisin julkaistava hiukan suppeampi mutta myös rajumpi.
Uusi Remix-kokoelma tulee SKT:lle myyntiin syksyn aikana.
Kokoelman osien esittelyt TIGI:n nettisivuilla:
http://www.tigiprofessional.com/global/creative_news/collections.asp
www.skt.fi

Ei kommentteja: