tiistai 9. helmikuuta 2010

CIRQUE DE TIGI

Toivoin pääseväni Lontooseen, ja se kävi toteen. Matkaamme taas TIGIn jokavuotiseen European Launchiin. Kyseessä on massiivinen illallisgaala jossa on useita eri näytöksiä. Näissä esitellään tulevia trendejä, hiuksia, tuotteita, muotia ja koko paketti. Gaala vetää parhaimmillaan tuhansia ihmisiä, joten kokemus on aina mieletön.

Ilta alkaa TIGI Anthems Show:lla, jossa esitellään tuleva trendikokoelma. Seuraava näytös on Christopher Kane Catwalk Collection, jossa tietysti Kanen kolttuja ja niiden inspiroimat kampaukset. Loppuun on luvassa vielä Cirque De TIGI, joka tulee olemaan huikea fantasianäytös. Välissä syödään, palkitaan Englannin Photo Awards -voittajat ja tietysti ihmetellään muita gaalavieraita.

Koko tämä paketti yhdessä illassa. Täytyy ottaa kameraan varakortti mukaan. Reportaasi luvassa myöhemmin.
Harmi vaan että aikataulu on niin tiukka, että shoppailuun ei jää yhtään aikaa. Laskimme että jos menee hyvin, ennätämme ehkä puoleksi tunniksi Selfrigesille. Täytyy koittaa olla tehokas.

3 kommenttia:

Tintti Alanko kirjoitti...

No kiva kiva! Et pääse Outlet villageen vieläkään :( Olen menossa uudestaan Lontooseen pääsiäisenä tai sen jälkeen, joten village kutsuu :) Hieno juttu muuten Circue de Tigi!

äxl kirjoitti...

uuuu! tonne ois mukava päästä!
hei tekisitkö joskus postauksen jossa kertoisit kuvin ja sanoin sun työpäivästä ja kevään-kesän miesten tulevista trendeistä tottakai!

mv kirjoitti...

Tintti: joo, ei paljoa shoppailla. Sinne Outlet Villageen haluaisin kyllä sekoamaan..

äxl: Työpäivä-idis on ihan hyvä. Mun päivä ovat kyllä ihan laidasta laitaan. Alkuviikot teen kaikkea sekalaista TIGI:n merkeissä loppuviikot menevät Loistossa. Laitetaan harkintaan.
Ajattelin tehdä useampia postauksia Cirque De TIGIstä, koitan kuvata erikseen setin miestenhiuksista.