lauantai 20. helmikuuta 2010

Next Top Hairmodel?

Kuva: Juha Mustonen/SKT Academy SS2010. Hiukset Mikko Vainio TIGI, meikki Piia Hiltunen TIGI Bed Head Cosmetics

Haluatko olla seuraava hius-huippumalli?

Olemme maaliskuussa kuvaamassa jälleen uutta hiuskuvakokoelmaa SKT Academylle. Kyseessä on kaksi kertaa vuodessa julkaistava trendikokokoelma, jonka kuvia käytetään SKT Academyn koulutusesesitteissä ja monissa eri lehdissä.

Nyt etsimme kuvakseen malleja. Viime viikkoisesta suuresta mallihausta löytyi muutama ehdokas, mutta haemme vielä vaihtoehtoja. Kokoelmassa tulee olemaan kahdeksan mallia, joilla kaikilla on eri tyyliset hiukset. Erityisesti olemme kiinnostuneita malleista joilla on puolipitkät, polkkapituiset tai lyhyet hiukset. Pitkähiuksisia kuvauksellisia tyttöjä löytyy helposti mallitoimistoista. Mallien tulee olla tietysti kuvauksellisia. Etsimme erilaisia persoonia, jotka näyttävät luontevalta ja hyvältä kameran edessä. Mallin ei tarvitse olla klassisen kaunis, liika söpöys voi olla jopa tylsää. Myös erilaiset mallikurssit ovat yleensä osoittautuneet vain miinukseksi, joka näkyy omituisina maneereina.

Koska kyseessä on hiuskuvat, kaikille tulee tietysti joku väri ja leikkaus. Jos hiuksille ei saa tehdä kumpaakaan, tämä on hiukan väärä vaihtoehto. Kaikki lookit joita teemme tulevat kuitenkin olemaan kaupallista streettiä. Emme tee kenellekään mitään väkisin. Haluamme että kuvasarjasta tulee monipuolinen, joten etsimme siihen kaikentyylisiä, pituisia ja värisiä hiuksia.

Kuvat tulee kuvaamaan Suomen parhaisiin beauty- ja muotikuvaajiin kuuluva Numi Nummelin. Tyylistä vastaa Anna Komonen. Hiukset ja meikit tekee TIGIn Suomen koulutustiimi. Luvassa on siis jälleen huippukuvat. Kevään 2010 Rock&Romance kuvia näet tästä. Postaus aiemmasta kuvauspäivästä löytyy tästä.

Naismallien tulisi olla iältään 16-26 vuotiaita, vähintään 17o cm pitkiä ja vaatekooltaan 36/S. Miesmallien kriteereinä on 18-30 vuoden ikä, pituus vähintään 180cm ja vaatekoko 48-50.
Kaikki mallit jotka ovat kuvaksessa saavat upeiden kuvien lisäksi rahallisen kuvauspalkkion.

Jos olet kiinnostunut, laita rohkeasti meiliä jossa on kuvasi ja myös mitat. Sähköposti osoite on mikko.vainio@skt.fi. Emme edellytä aiempaa mallinkokemusta, kunhan olet tyyliimme sopiva ja reipas tyyppi.
Jos et ole itse kiinnostunut mutta tiedät jonkun muun, kannattaa kavaltaa kaverisi! Mallin bookkaukseen johtavista vinkeistä lupaamme palkkioksi minkä tahansa TIGI:n tuotteen.
Laittakaa sana kiertämään...

ps. vaikka tuossa kuvassa Pilvin sivut on vedetty ihan lyhyiksi, se ei tarkoita että me ajeltais kaikilta tukka pois...

Ei kommentteja: