lauantai 20. helmikuuta 2010

Spun Satin

Ja mulla on taas uusi suosikkituote! TIGI S-factorin Spun Satin on täydellinen monitoimitahna. Aluksi vähän vieroksuin tätä näyttävästi pakattua voidetta. Ihastuin kyllä tuoksuun ja ylellisen näköiseen purnukkaan. En vain oikein tiennyt mitä tehdä itse tuotteen kanssa.
Spun Satinia ei voi oikein verrata mihinkään aiempaan. Se on koostumukseltaan pehmeän voidemaista ja englanniksi määritelty souffléksi, eli vaahdoksi. TIGIn omissa tuoteteksteissä puhutaan uudentyyppisestä muotovaahdosta. Sitä se tavallaan onkin. Spun Satin toimii pohjatukiaineena joka tekee hiuksista todella kuohkeat ja runsaat. Kun keksin aineen erinomaisuuden, olen tehnyt sen avulla näyttäviä jättiföönauksia. Lopputulos ei kuitenkaan tunnu yhtään kovalta tai tahmealta, vaan enemmänkin hoidetulta. Siksi tuote on toiminut erityisen hyvin karheissa ja huonokuntoisissa hiuksissa.

Spun Satin on riittoisaa. Melko pieni määrä piisaa kosteisiin hiuksiin. Koska kyseessä on voide, kannattaa levittää huolellisesti. Olen käyttänyt vain föönauksissa, mutta toimii myös jos hiukset jättää kuivumaan luonnollisesti. Silloin tosin ei saa sitä muhkeaa volyymia. Ainoana huonona puolena on että hoitava tuote hidastaa mielestäni hiukan hiusten kuivumista. Mutta senkin antaa anteeksi muiden ominaisuuksien johdosta.
Kun hiukset on föönattu, Satinia voi käyttää myös viimeistelyssä. Sillä saa kevyesti eroteltua latvoja. Voide antaa luonnollisen satiinisen kiillon ja kevyen tuen. Olen käyttänyt myös kundeille.

TIGI S-factor Spun Satin on juuri tullut TIGI-kampaamoihin. Tämä on nyt syrjäyttämässä edellisen suosikin Totally Beachin´-suihkeen.

Ei kommentteja: