lauantai 13. helmikuuta 2010

Hiusmalliksi TIGI:lle!

Järjestämme taas ensi tiistana16.2. perinteisen suuren mallihaun. Etsimme hiusmalleja erityisesti kursseille, mutta myös tuleviin tapahtumiin ja kuvauksiin. Kevään aikana on useita erilaisia koulutuksia joihin tarvitsemme liudan leikkaus-, värjäys-, ja kampausmalleja.

Etsimme sekä miehiä että naisia. Haemme kaikenlaisia tyylejä ja persoonia, joten kannattaa tulla näytille. Joillekin kursseille pystymme bookkaamaan jo suoraan osan malleista. Pääasiassa keräämme kuitenkin mallikortistoa henkilöistä, joihin otamme sitten myöhemmin yhteyttä kun sopiva kurssi osuu kohdalle. Naisten tulisi olla iältään 17-45 vuotiaita ja miesten 17-30.

Koska tarvitsemme pääasiassa väri- ja leikkausmalleja, kaikkien tulisi olla hyvähiuksisia ja niiden suhteen avomielisiä. Emme tee mitään hulluja virityksiä, vaan enemmän rentoa streettiä TIGI-tyyliin. Eli urbaanilegendat tuhotuista hiuksista voi unohtaa. Jos olet kuitenkin tosi tarkkka hiustesi suhteen tai muuten hankalan tyypin maineessa, niin kannattaa asioida normaalisti kampaajalla.

Etsimme myös malleja seuraavaan hiuskuvakokoelmaamme. Kuvausmallit valitsemme hiusten ja tietysti kuvauksellisuuden perusteella. Kuvia syksyllä kuvatusta kevään Rock&Romance -kokoelmasta löydät tästä.

Mallivalinta on uudistuneessa Jenny Woossa tiistaina 16.2. klo 15-18. Viime kerralla paikalla oli aika kaaos sillä porukkaa oli todella paljon. Kannattaa siis varautua henkisesti jonotteluun. Meillä on tällä kertaa enemmän henkilökuntaa, mutta homma vie silti aikaa. Pahoittelut jo etukäteen.
Mallivalinnassa kaikilta kerätään yhteystiedot ja jokaisesta otetaan valokuva.

Bookkaamme malleja vain mallihaun kautta. Kiinnostuneita on niin paljon, että emme ota hakemuksia sähköpostitse, puhelimitse tai muina aikoina.

7 kommenttia:

äxl kirjoitti...

onko tuo 17 ihan ehdoton ikäraja?

Kiinnostunut neiti kirjoitti...

Hei,

kuinka kameran edessä viihtyvä pitäisi olla, mikäli kursseilla oleminen hiusmalli kiinnostaa enemmän kun nuo näytökset?

Ja jäin miettimään tuota hiusten suhteen tarkkuutta. Kuinka paljon saa vaikuttaa, eli onko paha toivomus esim. että hiusten pituus ei olisi kauheasti leukaa lyhyempi eikä toiselta puolelta lyhyempi ku toiselta? Muuten tuo kyllä olisi kiinnostavaa kokeilla.

Kiitos

mv kirjoitti...

Äxl: olemme pitäneet 17 vuotta periaatteessa ikärajana, mutta ei me nyt kenenkään papereita kysellä. Sanotaan vaikka että ikärajat ovat suuntaa antavat. Nostimme ikärajan 16:sta vuodella, koska monet nuoremmat mallit olivat usein vielä aika epävarmoja. Eivät tietenkään kaikki.

Kiinnostunut neiti: Jos haluat tulla malliksi kurssille, ei tarvitse huolehtia kameran edessä viihtymistä. Otamme kaikista kuvat mallihaussa vain että muistamme kuka on kukin, ja osaamme jatkossa valita oikeat mallit eri tilaisuuksiin. Valitsemme malleja eri kursseille myös erilaiset rajoitukset huomioiden. Kenellekään ei tehdä väkisin mitään. Mutta jos on kauhean tarkka, silloin kantsii mennä normaalisti kampaajalle.

Oclandia kirjoitti...

Miksi kaikki kiva on aina Helsingissä eikä esim Turussa :(

mv kirjoitti...

Itse asiassa meillä on myös Turussa paljon monenlaisia tapahtumia. Myös tälle keväälle luvassa...

Oclandia kirjoitti...

:) JEEE!!

Anonyymi kirjoitti...

olisi aivan ihanaa olla hiusmallina
minulla on tumman ruskeat luonnonkiharat,melkein afro ja olen 13vuotias tyttö oulusta mutta kun ikäraja on 17 niin pitää odottaa 4vuotta ennekuin pääsee hiusmalliksi tigi:lle