torstai 25. helmikuuta 2010

Lontoo raporttia...

Palattiin pikaiselta Lontoon reissulta maanantai-iltana. Matka meni hyvin, vaikka pelkäsin lumimyrskyjen sotkevan lennot. Lontoon sää oli niin kuin kuuluukin: tihkuista ja koleaa. Mutta jotenkin tämän ikitalven jälkeen pieni vesisadekin tuntui vain ihanalta. Nurmikot olivat jo hieman vihertäviä ja maa tuoksui. Tuli toiveikas olo että voi olla muutakin kuin lunta ja pakkasta.

Olimme matkalla katsomassa TIGIn Cirque De TIGI -gaalaa. Ilta oli upea. Samaan pakettiin oli kasattu TIGI Bed Head -näytös, Christoper Cane SS2010 with TIGI Catwalk -näytös ja loppuun Cirque De TIGI fantasia-show. Mulla on muutama sata kuvaa joiden purkaminen vie aikansa. Postailen näistä kun saan kuvia perattua.
Näimme myös uudet tulevat Carwalk Curlesque -kiharatuotteet. Niistä saimme kokoelma-lehden joissa on esitelty tuotteet ja mukana on uudet Catwalk-kuvat. Myös Bed Headiin on luvassa uutuuksia...

Muuten aika olikin sitten kortilla. Tein maanantaina kaikkien aikojen shoppausennätyksen. Aikaa oli tasan tunti. Olimme Selfridgesin oven takana odottamassa sen avautumista klo 9.30. Kolusin sen pikaisesti, ja ennätin vielä reissata Notting Hilliin penkomaan pari Second Hand -liikettä. Ja olin valmis klo 10.30.
Selfridgesillä hyökkäsin suoraan miesten puolelle katsastamaan Givenchyt. En ole ainoa johon on iskenyt tämä mania. Vaikka muuten tavaraa oli eri osastoilla reippaasti, Givenchyistä oli jäljellä vain rippeet. Esillä oli yksi puku ja takki, sekä muutamia kevään printtipaidoista ja hiattomista. Paidat olivat livenä vielä hienompia kuin kuvissa. Mutta kaikista oli vain jättikoot jäljellä. Mitoitus oli muutenkin todella reilu. Mutta sitten tärppäsi, tiskillä oli vielä pari lippistä. Malli on klassinen trucker jonka etuosa on tehty mustasta lampaannahasta ja päällystetty tähden muotoisilla niiteillä. Vaikka muuten rupean olemaan aika kyllästynyt kaiken mahdollisen niittaamiseen, nämä olivat todella hienot. Nyt olen lippiksen onnellinen omistaja. Ainoa ongelma on hatun paino, niitit ovat täyttä metallia ja raskaita. Lippis tuntuu melkein kuin olisi kypärä päässä. Mutta kestän kyllä.

Julkaisen näytöskuvia Lontoosta kun saan käytyä ne kunnolla läpi.

1 kommentti:

Prefecta kirjoitti...

Oli se lippis kyllä hieno!

terv. tuore punapää
Prefecta
Another Fab Day