torstai 25. maaliskuuta 2010

comeback

Ja taas comeback blogin pariin. Postailut ovat olleet viime aikoina minimissä johtuen super-kiireisestä keväästä. Kaikki hommat pamahti päälle yhtäaikaa, joten kirjoittelu on jäänyt olemattomaksi. Harmi sinänsä, sillä juuri nyt on tietysti tapahtunut vaikka mitä.

Meillä oli TIGI:n Creative tiimi Lontoosta käymässä, olemme tehneet uusia kuvia SKT Academylle, kiertäneet Suomea ristiin rastiin erilaisten kurssien merkeissä ja paljon muuta.

Ylläoleva kuva TIGI Academystä. Kolme TIGI:n Creative tiimin kouluttaja kävi Suomessa vetämässä kursseja neljä päivää. Koska olen moniosaaja, omiin tehtäviini kuului tällä kertaa tulkkaus, kuskaaminen ja isännöinti.
Alkuun tiimi oli pari päivää Hesassa, jonka jälkeen teimme pienen kiertueen Tampereelle ja kuuluisaan Suomen Turkuun. Oltiin kaupungissa samaan aikaan kuin Beckhamit, mutta ei silti törmätty. Jännitys oli kyllä kaupungissa aistittavissa. Myös vekkuli notko silta jäi näkemättä. Ehkä sitten kesällä.

Oli kiinnostavaa kiertää tiimin kanssa, sillä samalla pääsin tutustumaan TIGI:n tulevaan Anthems-kokoelmaan. Anthems on rakennettu kokonaan Bed Head -tuotteiden ympärille ja se on tavallaan "best of TIGI". Kokoelmaan on kerätty suosituimpia leikkauksia vuosien varrelta ja niistä on tehty uudet päivitetyt versiot. Kyseessä siis rentoa ja helppoa sreettiä.

Kokoelma tulee ilmestymään myös kirjana, mutta tarkasta ajankohdasta ei ole vielä tietoa.


4 kommenttia:

Eeli kirjoitti...

Comebackiä on odotettu, samoin kuin Anthemsia! Molemmat mahtavia :)

Sipe Lolleri kirjoitti...

Me käytiin eilen kattomassa siltaa. Saatoin nähdä myös sen Denniksen, mistä Beckhamit tilasi pizzaa.

aboyfrombrighton kirjoitti...

Aivan mieletän toi anthems video!! Kertakaikkisen upea.
Onko tossa photo awards oppilas-sarjassa vain naistensarja?

mv kirjoitti...

Tykkään itsekin videosta tosi paljon! Nyt odotellaan seuraavaksi sitä kirjaa jossa on mukana myös tekniikat kaikista väreistä ja leikkauksista.

Ja toi Turun huomio on kyllä aika hauskaa, mun mielestä se silta kannattaisi jättää roikolleen. Kaupunki voisi nousta Pisan kaltaiseksi matkailukohteeksi.

Photo Awardsin opiskelijasarjassa kilpaillaan vain naisten hiuksilla. Ajateltiin että se on selkeämpää.