keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

TIGI Catwalk Curlesque


Näin tänään ensimmäistä kertaa livenä uudet TIGI Catwalk Curlesque -tuotteet. Kyseessä on uudistuvan Catwalk-sarjan toinen osuus. Ekanahan olivat tuuheuttavat Your Highnesit.

Tuotteissa jatkuu samankaltainen pakkausdesign, mutta tehostevärinä on merellinen turkoosi. Purnukat näyttävät livenä vielä hienommilta kuin kuvissa, sillä etiketit ovat himmeästi kiiltävät ja metallinhohtoiset. Merellinen teema on viety myös värimaailmaa pidemmälle. Kaikki tuotteet ovat tehokkaasti kosteuttavia, lisäksi niissä on paljon merestä saatavia hoitavia raaka-aineita kuten erilaisia leväuutteita. Erityisesti pidin tuoksusta, joka on ylellisen välimerellinen. Raikas, mutta hiukan parfyymimäinen.

Curlesque-sarja toimii vahvoille luonnonkiharoille hiuksille, mutta siinä on myös paljon tuotteita hennommallekin hiuslaadulle. Kiharasarjassa on seitsemän erilaista tuotetta. Valtaosa näistä aivan uusia, mutta mukaan on poimittu myös suosittuja vanhoja tuttuja kuten Curls Rock Amplifier.

TIGI Catwalkin ja suunnittelija Christopher Kanen yhteistyö jatkuu. Maestro oli itse mukana uuden lookbookin kuvauksissa. Myös britti-Voguessa oli juttu aiheesta. Sen löydät tästä.

Kirjoitan sarjasta lisää kun pääsen kunnolla testaamaan tuotteet. Myyntiin kampaamoihin ne tulevat tämän kevään kuluessa.

Ei kommentteja: