lauantai 27. maaliskuuta 2010

Cirque de TIGI

Lupasin aiemmin postailla ottamiani kuvia TIGI European Launchista Lontoosta. Tässä siis valikoituja otoksia kohokohdista. Kyseessä oli jokavuotinen tapahtuma jossa TIGI julkaisee uuden kokoelman ja muita uutuuksia. Täällä esiteltiin myös ensimmäistä kertaa tuleva TIGI Anthems Collection. Huikeaan iltaan kuului peräti kolme näytöstä!

Itse Anthony Mascolo esittelee Anthems-kokoelman malleja illan ensimmäisessä näytöksessä. Mukana oli pari pidempääkin tukkaa, mutta painopiste oli selvästi lyhyemmissä linjoissa. Leikkauksissa oli paljon porrastuksia, myös miesten hiuksissa.

Anthems-mallien lyhyitä hiuksia. Värit olivat vahvempia kuin aiemmin. Hitti oli superblondi, mutta myös erilaiset punaiset.
Kaikki Anthems kokoelman hiukset on viimeistelty TIGI Bed Headin tuotteilla.

Uudistuva Catwalk-tuotesarja sai oman näytöksensä. Tämä oli kampausnäytös jossa malleille oli loihdittu editorial-henkiset jättikampaukset. Ja asut olivat tietysti TIGI:n uuden yhteistyökumppanin Christopher Kanen SS10-kokoelmaa.


Ilta huipentui Cirque de TIGI -näytökseen. Tämä oli massiivinen fantasianshow, jossa nähtiin hiuksia, muotia, ja toinen toistaan uskomattomampia esityksiä. Show:hun oli haettu vaikutteita Cirque du Soleililta. Siinä oli mukana erilaisia sirkustaiteilijoita, malleja, akrobaatteja, street-tanssijoita...

Näytökseen kuului monta eri sisääntuloa joista jokaisella oli oma teemansa. Teemat tulivat erilaisista sirkusesityksistä. Tässä tietysti kissaeläimet.

Suosikkejani olivat "sirkushevoset". Lavalle marssi ryhmä jättiläispitkiä malleja ja heitä ohjasti tirehtöörinä kääpiö. Ja mallit kävelivät tahdissa hevoskävelyä.

Näytöksessä oli paljon erilaista akrobatiaa. Esiintyjiä ilmestyi koko ajan katosta, seinistä ja joka puolelta.
Klovneiksi oli maskeerattu TIGI:n Creative tiimin kouluttajat.
Ja näytöksestä lisää alla olevasta videosta...


Ei kommentteja: