sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Ivana Copperchain

Mallit poseeraavat Danielalle
Viime viikko olikin muotiviikko. Torstaina olin tekemässä marimekon näytöstä ja perjantaina oli Ivana Helsingin kuvaukset. Oikeastaan samalla kertaa kuvattiin parikin settiä. Daniela Talvitie valokuvasi Copperchain mallistoa syksyllä Design museoon tulevaa näyttelyä varten. Toinen projekti oli lyhytelokuva, jossa oli mukana saman malliston asut. Mä olin mukana tekemässä hiuksia leffaan.

Ohjaajaa kärrätään kuvauspaikalla
Elokuva tulee olemaan noin kymmenen minuuttinen lyhytelokuva, jossa on pieni romanttinen tarina. Ohjaajana on tietysti Paola itse, pääosassa ihana Manna. Kuvauspaikkana oli Hanasaaren kongressihotelli Espoossa. En ollut koko paikasta kuullutkaan, mutta se oli mielettömän hieno. Hotelli on rakennettu 70-luvulla ja siellä on säilynyt alkuperäinen sisustus. Kuvasimme sauna- ja allasosastolla joka oli täydellinen tausta Ivanan asuille.

"juhlavieraat" odottelevat kuvausten alkamista
Elokuvan tapahtumat sijoittuvat juhliin. Paikalle olikin saapunut noin kahdeksankymmentä avustajaa juhlavieraiksi. Näille sitten väänsimme tukkaa minkä ennätimme. Mukana olivat onneksi myös TIGI-kouluttajat Jukka ja Riikka. Tuotteina olivat TIGI:n uudet Catwalkit.

Manna käy läpi vielä käsistä

Ei kommentteja: