maanantai 29. maaliskuuta 2010

messuilua

Tatskamessut oli vaarallinen paikka. Varsinkin jos on ollut edellisenä päivänä juhlimassa ja luonteeltaan heikko. Kun olin vähän aikaa pyörinyt paikalla, itsensä tatuoiminen päästä varpaisiin tuntui yht´äkkiä ihan luonnolliselta ja järkevältä asialta.

En kuitenkaan sortunut mihinkään herätekuviin, mutta ostoksiin kylläkin. Olen pitkään haeskellut Las Vegas -henkistä hevosenkenkäsormusta ja nyt löysin sen. Ja kun se oli niin kiva, mukaan tarttui myös tähti ja pata. Hyvä suora. Sormuksia kaupusteli kiva ruotsalaisnainen, joka antoi vielä alennusta kun hänellä oli kiire laivalle.

Suurimman vaikutuksen messuilla tekivät ulkomaiset vieraat. Suomalaisiltakin löytyi hyviä kuvia, mutta muutama vieras erottui joukosta persoonallisella tyylillään. Suosikkini oli belgialainen Boucherie Moderne. He olivat tehneet melko abstrakteja tatuointeja jotka olivat kuin taidetta.
Suurimapana trendinä oli selkeästi old school. Tribaalit olivat onneksi aika lailla kadonneet. Niitä näkyi lähinnä esimerkeissä tatuointien peittämisestä.

Sen verran inspiroiduin että kesäksi pitäisi nyt ehkä saada joku uusi kuva.

4 kommenttia:

Mii kirjoitti...

Saapi muuten kertoa jos on suosituksia Helsingin tatuoijista. Kyllä se melkein niin on että kesäks pitää hakattavaks päästä :).

mv kirjoitti...

Olen itse käinyt aiemmin Legacyssä ja se on todella hyvä. Riippuu tietysti mitä haluaa, he ovat erikoistuneet old schooliin.

Michael kirjoitti...

mahtava tuo pataässä!

mv kirjoitti...

Mä mallailin vaikka kuinka kauan eri vaihtoehtoja enkä osannut valita. Onneksi kiireinen myyjä antoi alea kun otin kaikki kolmea.