keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Christopher Kane by TIGI

Multa nyt puskee näitä Catwalk ja Christopher Kane -aiheisia postauksia.
Lontoossa pyörivät juuri muotiviiikot jotka olivat tänä vuonna erityisen kiinnostavat. Ne ovat olleet viime aikoina vahvassa uudessa nousussa. Lontoo on jälleen kiinnostava paikka suunnittelijoille esitellä kokoelmansa. Mielenkiintoisimmat raportit löytyvät britti-Voguen sivuilta. Sieltä löydät myös kuvia yleisöstä, malleista ja muuta kivaa silppua.
Ja uusimmassa britti-Ellessä on myös Lontoo teema. Siinä ei tietenkään ole vielä mitään näytöskuvia, mutta se oli muuten tosi hyvä numero.
Kuten aiemmin kerroin, TIGI tekee nyt ja tulevaisuudessa yhteistyötä Christopher Kanen kanssa. Viime viikko meni jännittäessä, sillä TIG:n Marco koitti järkätä mua assariksi mukaan tekemään näytöstä. Homma ei sitten kiireessä onnistunut, mutta jatkoille olisin kuulemma päässyt. Ihan pelkkien bileiden takia en voi Lontooseen lentää, mutta jos olisin päässyt backstagelle, olisin hankkinut liput heti.
Kanen näytös oli taas yksi muotiviikkojen parhaista. Hiukset ja meikit oli pidetty pehmeän luonnollisina. Ne korostivat kokoelman tyttömäistä henkeä. Uusilta TIGI:n Catwalk-sivuilta löytyy itse näytös, mutta myös backstage-videoita joissa haastatellaan Kanen lisäksi TIGI:n Anthony Mascoloa ja Nick Irviniä. Nickhän on tulossa ensi viikonloppuna tiimeineen tekemään TIGI-showta Helsinkiin. En tiedä tarkalleen show:n sisältöä, mutta loppuun on tulossa Catwalk-osuus, ehkäpä näemme Kanen asuja myös täällä...
Kaikki postauksen kuvat www.style.com

Ei kommentteja: