sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Malliksi TIGI Show:hun!

Kuva TIGI Photo Awards Show 2008
Bookkaamme malleja TIGI Show:hun!
Lokakuun kolmas päivä ja TIGI Photo Awards -gaala lähestyvät. Illan kohokohtia tulee olemaan hiusnäytös jonkaa saapuu tekemään TIGI:n ykköstiimi Lontoosta. Porukkaan kuuluu esimerkiksi European Creative Director Nick Irwin, joka on Anthony Mascolosta seuraava. Mukana tulevat Akos Bodi, sekä supersuosittu Maria Kovacs. Seurueeseen kuuluu myös oma värjäri, ohjaaja ja koreografi, sekä stylistinä Jiv D. Jiv vastaa aina kaikkien TIGI:n kuvien ja näytösten stailauksesta. Kuvia viime vuoden malleista ja näytöksestä löydät täältä. Tänäkin vuonna näytöksessä tullaan näkemään sekä trendi-, että couture-osuudet.

Valitsemme näytöksen lopulliset mallit tällä viikolla. Otamme osan malleista mallitoimistojen kautta, mutta otamme mukaan myös street-malleja. Mallivalinta tehdään mallivalintatilaisuudessa jossa ovat TIGI:n edustajat paikalla. Olen kutsunut valintatilaisuuteen toimistomallien lisäksi monia meillä aiemmin malleina toimineita. Tilaisuus on kuitenkin avoin kaikille, jotka haluavat koettaa päästä näytökseen mukaan. Mallit saavat näytöksestä mahdollisesti tehtävien hiuskäsittelyiden lisäksi palkkion. Ja ennenkaikkea mielettömän kokemuksen.

Mallivalintatilaisuus on torstaina 1.10. klo 19.00 koulutustilassamme Sörnäisissä, osoitteessa Hämeentie 50. Lopullinen mallivalinta tehdään tilaisuudessa, ja valituille kerrotaan heti, tai viimeistään saman illan aikana.
Kaikki mahdolliset ennakkovalmistelut näytöstä varten, kuten värjäykset ja leikkaukset tehdään perjantain 2.10. aikana. Silloin mallien ei kuitenkaan tarvitse olla paikalla koko päivää, vaan voimme olla joustavia aikataulujen kanssa.
Näytös on lauantaina 3.10. illalla. Harjoituksiin ja valmisteluihin kuluu kuitenkin koko päivä aamusta iltaan. Siitä ei voi tehdä poikkeuksia.

Otamme näytökseen malleja joilla voi olla eri tyylisiä hiuksia. Etsimme erityisesti väri- ja leikkausmalleja. Osalle malleista tehdään vain kampaukset, mutta niihin käytämme lähinnä toimistomalleja.
Hiusten värillä ja pituudella ei ole väliä, kunhan ne ovat ok-kunnossa. Kaikkien mallien tulee olla kuitenkin vähintään 174 cm pitkiä, ja vaatekooltaan enintään 38. Mallien täytyy myös osata kävellä korkeillakin koroilla.
Etsimme erityisesti naisia, mutta mukaan mahtuu yksi rock-henkinen poika. Kundin täytyy olla vähintään 185 cm pitkä.

Eli jos olet kiinnostunut näytöksestä ja täytät kriteerit, tervetuloa mukaan. Kaikki valinnat tehdään torstain castingissä. Emme ota malleja sen ulkopuolella.

4 kommenttia:

getpalmd kirjoitti...

Oon vähän katkera kun se jono oli Jenny Woo:ssa silloin niin pitkä, ettei ollut aikaa jäädä odottelee. Ei vissiin ikinä ole mahdollista saada pääsylippua väri- & kampausmalliksi netin kautta? Aina castingit ja hurjat jonot?

En siis tarkoita tähän tilaisuuteen, ei ole pituutta, vaan ihan tulevaisuutta ajatellen.

mv kirjoitti...

Joo, Jenny Woon kaaos oli mahdoton, ja siitä vielä kerran pahoittelut. Ei osattu odottaa niin paljoa jengiä. Olemme aikaisemmin pitäneet mallivalinnat koulutustiloissamme Sörkässä, eikä siellä ole koskaan ollut moista tunkua.
Pidämme pari kertaa vuodessa castingit, jotta saamme malleilta yhteystiedot ja tuoreet kuvat. Niiden perusteella sitten bookkaamme tyyppejä sopiviin tilaisuuksiin.
Näytökseen on tuo pituusraja, koska mukaan on tulossa 180 senttisiä ammattimalleja, joiden rinnalla helposti muut näyttäisivät liian pätkiltä. Muuten kyllä otamme kaikentyylisiä ja pituisia malleiksi kursseillemme.

getpalmd kirjoitti...

Sillä oli varmaan arpaa, että castingia mainostettiin todella monessa blogissa, eli eiköhän se paikka ja aika ollut kaikkien tiedossa :-)

mv kirjoitti...

Mietittiin ihan samaa. Mutta kiitos vain kaikille bloggareille, sillä mallihaussa oli tosi kivan näköistä jengiä.
Tämä ensi torstainen jää varmasti paljon pienemmäksi noiden pituus- ja korkkarirajoitusten vuoksi. Mutta etsimmekin tällä kertaa vain näytösmalleja. Pidämme siitä kuitenkin oman castingin, sillä Lontoon tyypit vaativat nähdä kaikki mallit livenä.