tiistai 1. syyskuuta 2009

TIGI Inspirational Youth 2009

Kuva: Nina Pitkänen / TIGI Inspirational Youth -ryhmä 2009
Tänään kokoontui ensimmäistä kertaa TIGI Inspirational Youth -ryhmä. Ideana oli koota kasaan joukko aktiivisia kampaamoalan opiskelijoita ympäri Suomen. Ryhmä koottiin nyt ensimmäistä kertaa, ja se tulee vielä hakemaan muotoansa. Mahdollisuudet ovat kuitenkin loputtomat. Ideaa projektiin haettiin Englannista, missä TIGI on perustanut hieman vastaavia opiskelijaryhmiä.
Ensimmäinen päivä kului tutustuessa, ja käydessä läpi tulevaisuuden suunnitelmia. TIGI Inspirational Youth -ryhmän jäsenille järjestetään jatkossakin omia koulutuksia ja tapahtumia. He myös pääsevät osallistumaan erilaisille kurseille ja muihin menoihin. Seuraava yhteinen tapahtuma porukalle onkin syksyn spektaakkeli TIGI Photo Awards.
Homma toimii tietenkin molempiin suuntiin. Tukemalla innokkaita opiskelijoita, saamme inspiraatioita myös omiin tekemisiimme. Halusimme myös avata väyliä yhteistyöhön alan eri oppilaitosten kanssa.
Päivä oli hauska ja meni jotenkin ihan hujauksessa. Se oli hyvä merkki. Ja asiaa tuli paljon, eikä kukaan silti torkkunut. Raportoin myöhemmin lisää ryhmän kehityksestä...

1 kommentti:

Petteri kirjoitti...

Voi hitsiläinen kun myöhästyin tosta! Viikonloppuna tajusine tten ollu lähettäny valmista pakettia ja arvaa vaan paljo hamritti! Haetaanko samantyyppistä tiimiä ensivuodeksi vai onko tämä pitemmän ajan setti???