lauantai 5. syyskuuta 2009

Erottajan kuolema

Pitkin viikkoa velloneet huhut ovat nyt sitten ilmeisesti totta. Erottaja-baari lopetetaan. Legendaarinen baari on myyty aasialaiselle perheelle joka muuttaa paikan Ibiza-baariksi. Vaikka Ibiza onkin ihan hauska paikka, idea kuulostaa aika karsealta. Jos juorut eivät pidä paikkaansa, niin korjatkaa mieluusti.
Erottaja on säilynyt melkein muuttumattona jo vuosikausia 90-luvun alkupuolelta asti. Se on yksi harvoista paikoista johon on aina voinut luottaa, että siellä on kivaa jengiä ja ok musa. Erottajalla rupeaa olemaan jo jonkinlaista kulttuurillistakin arvoa. Eikö museovirasto tai joku voisi välillä puuttua tällaisiinkin tilanteisiin.
No joo, en tiedä mitä kaikkea taustalla on ollut, mutta sääli silti. Konsepti on toiminut vuosikaudet, niin miksi se pitää muuttaa.
Erottajan ystävät kommentoikaa.

4 kommenttia:

Kennu kirjoitti...

Harmillista, mutta kyllähän vaihtelukin virkistää. Melkein 10 vuotta Erottaja Baria vastapäätä töissä käyneenä se on alkanut tuntua ehkä vähän kuluneelta aloittelupaikalta ;-) Tosin siellä on viihtynyt kuitenkin aina hyvin.

Kristina kirjoitti...

Ikävä kun nämä "ikuiset kivijalat" lopettavat :( Toivotaan ettei huhu pidä paikkaansa.

Hanna kirjoitti...

voi kerpele. ibiza my ass, tää on nii surullista ;(

Anonyymi kirjoitti...

niinpä tosiaan, erottaja bariin on aina voinut luottaa! käsittämätöntä että se lopetetaan. no, aikansa kutakin ja kai sitten muutos on aina tarpeen!