torstai 24. syyskuuta 2009

Maison 7

Sain Tukholman tuliaisena uuden Kitsunén Maison 7 -kokoelman. Kyseessä ovat siis ranskalaisen levylafka Kitsunén julkaisemat kokoelmat joilla on aina lajitelma mielenkiintoisia nousevia artisteja. Asiaan kuuluu tietysti kerätä kaikki, mutta pari edellistä on ollut hiukan heikompia. Maison 7 on pitkästä aikaa mielestäni tosi hyvä. Levy ei ole ihan niin tiukka kuin viimeisimmät. Olen kuunnellut sitä tosin vasta aamuisin kaahatessani töihin.
Hiukan yllättäen levyltä on noussut suosikiksi Reneissance Man:in hypnoottinen jytke "Rhytm". Se on sopinut aamujen ylikierroksiin. Toimisi myös johonkin näytökseen. Parasta hommassa on että Reneissance Man tulee täältä Helsingistä.
Kun kirjoitin tätä postausta, huomasin että he olisivat olleet samaan aikaan soittamassa Redrumissa. Pitäisi varmaan käydä enemmän ulkona ja hengailla vähemmän netissä.

1 kommentti:

stellagee kirjoitti...

musta on myös todella hienoa, että helsingin omat poijaat ovat päässeet kitsunélle! mulla ei vielä ole tuota uusinta (viime levyjen säädöt vinyylien kanssa ovat myös ottaneet päähän, vaikka olenkin tykännyt sisällöistä...), koska mietin formaattia...

vaikka osa kitsunén kokoelmista onkin epätasaisia, ne ovat ehdottomasti kiinnostavimpien joukossa mitä tulee kokoelmiin noin yleensä.