lauantai 5. syyskuuta 2009

Sähäkät rillipäät

Kisan kärkikolmikko, keskellä tietysti voittaja
Specsaversin järjestämä Spectacle Wearer Of The Year -kilpailu on ratkennut. Voittajaksi selvisi tiukassa skabassa Elina Haiko. Elina lähtee edustamaan Suomea Lontooseen jossa sama kisa jatkuu. Finalisteja oli kaikkiaan kymmenen. Koko porukka oli valittu vain kuvien perusteella, joten korkea taso oli iloinen yllätys. Kivaa oli myös että finalistit olivat joka puolelta Suomea. Yksi jopa Rovaniemeltä saakka.
Olimme tekemässä hiuksia Kristelin kanssa. Päivä oli taas niin rento ja lupsakka, mistä kiitos malleille. Kaikki olivat super-mukavia, eikä kukaan edes hermoillut tai jännittänyt, vaikka valtaosa oli ekaa kertaa lavalla.
Meikkaaja Karo Kangas viimeistelee voittajaa
Saimme hiusten suhteen aika vapaat kädet. Jokaiselle mallille haluttiin yksilöllinen look. Enemmän kuitenkin fashion kuin missi. Selasimme alkuun kasan syyskuun lehtiä ennenkuin ryhdyimme vääntämään meikkitiimin kanssa. Teimme hiuksista melko isoja ja pehmeitä, uutena juttuna auki harjatut kiharat, joista syntyi suuria kiharapilviä. Muutamalle kilpailijoille teimme myös yksinkertaisia nutturoita. Kisan voittaneella Elinalla oli jo tullessaan niin hyvä ilme, etteivät hänen hiuksensa kaivanneet muuta kuin kevyen suoristuksen. Pelkkä suoristuskin näyttää taas hyvältä kun hiuksia on kiharrettu ja föönättu jo niin pitkään. Ja kaikki hiukset tietysti TIGI:llä
Tytöt odottavat pääsyä catwalkille
Lisää kuvia illasta löytyy ainakin pupulandia- ja mademoisellepigalle-blogeista.
Backstagella melkein jännitti

Ei kommentteja: