keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Catwalking

TIGI:n Catwalk –sarjan uudistuneet tuotteet ovat saapuneet myös kampaamoiden hyllyihin. Olen jo pitkin syksyä kehunut näitä ihanuuksia, ja nyt ne lopulta ovat kaikkien saatavilla. Muutamat suosikkituotteet säilyvät entisellään, mutta valtaosa uudistuu. Useita tuotteita myös jää pois valikoimasta uusien ja parempien alta. Koko Catwalk-sarja kokee myös täydellisen pakkausuudistuksen.
Catwalk tulee jatkossakin koostumaan kolmesta eri ryhmästä. Ensimmäisenä julkaistiin tuuheuttavat Your Highness –tuotteet. Nämä ovat jo saatavilla kampaamoista. Seuraavana on luvassa oma tuoteperhe kiharoille hiuksille, ja viimeisenä osana sarjaa markkinoille tulevat silottavat ja pehmentävät smoothing-tuotteet.
Olen käyttänyt uusia Your Highness –sarjan tuotteita nyt reilun pari kuukautta. Vanha tuttu suosikkini Root Boost on yhtä loistava kohottaja kuin aiemminkin. Uudeksi lemppariksi on kohonnut tuuheuttava Thickening Gel. Se on täydellinen pohjatukiaine normaaleille ja hennoille hiuksille. Niihin saa juuri sopivan kohotuksen tahmaamatta hiuksia. Tuote levitetään kosteisiin hiuksiin ennen föönausta. Kun haluan maksimaalisen volyymin, käytän tämän lisäksi vielä Root Boostia. Olen taas innostunut föönaamisesta ja suuremmista hiuksista. Näillä kahdella onnistuu molemmissa.
Catwalk-sarjan uudistunut Elevating-shampoo ja sen kumppani Nourishing-hoitoaine ovat myös jo vakiinnuttaneet paikkansa. Ne jättävät hiukset pehmeän ja hoidetun oloisiksi, säilyttäen silti jäntevän rakenteen. Olen käyttänyt näitä useille eri hiuslaaduille ja saavuttanut aina hyvän tuloksen. Hoitoaine on jaksanut selvittää vaurioituneemmatkin hiukset niitä latistamatta.
Muut kaksi uutuustuotetta Catwalkin Your Highness-sarjassa ovat lakka ja kiiltosuihke. Lakka toimii kampaus- ja kuvaustyöskentelyssä, mutta tietysti myös arkikäytössä. Se on tueltaan voimakas, mutta kuitenkin harjattavissa hiuksesta pois. Kiiltosuihke takaa nimensä mukaisesti häikäisevän kiillon. Se on suorastaan ”painoton”, joten sitä uskaltaa käyttää surutta hentoihinkin hiuksiin. Olen käyttänyt tuotetta myös paksumpien hiusten selvittämiseen.
Inspiroivaa uudessa Catwalkissa on tuotteiden lisäksi yhteistyö Christopher Kanen kanssa. Hän on ollut jo jonkin aikaa hurjassa nosteessa, ja nousukiito tuntuu vain jatkuvan. Joulukuussa Lontoossa järjestetyssä British Fashion Awards –gaalassa Kane palkittiin vuoden parhaasta kokoelmasta. Ensi keväälle on luvassa varsinkin tyttömäistä Bardot-ruutua, mutta kokoelmassa on mukana myös mainetta niittäneitä printtejä. Muita Kanen yhteistyökumppaneita ovat Versace ja Topshop. Eli TIGI on jälleen hyvässä seurassa.
Kaikki kuvat: TIGI Catwalk Volume Collection, hiukset TIGI Creative Team London, asut Christoper Kane

Ei kommentteja: