maanantai 11. tammikuuta 2010

Wonderful Tonight

Välillä tuotepostauksiakin. TIGI:lle on tullut taas vaikka muitä uutuuksia. Tällä kertaa esittelyyn super-ylellinen S-factor tuotesarjan "Wonderful Tonight" -tehohoitoaine.

Kysessä on siis erikoishoito joka parantaa huomattavasti hiusten kuntoa. Sopii kaikille vaurioituneille hiustyypeille. Uutena vaikuttavana aineena on hiuksia vahvistavaa Keravis™-proteiini, sekä Luxury Complex -yhdiste, joka koostuu timanttipuuterista, kasmiruutteesta, samppanjauutteesta ja helmipuuterista. Eli silkkaa luksusta!
Ainutlaatuinen, kasvipohjainen, Keravis™-ainesosa vahvistaa ja korjaa hiuksia. Sen sisältämät kosteuttajat imeytyvät hiuksen kuitukerrokseen vahvistamaan sitä, samalla kun ainesosa muodostaa hiuksen pinnan ympärille suojaavan kerroksen, joka kosteuttaa ja lujittaa sitä.

Spesiaalia tuotteessa on myös käyttötapa. Hoidon annetaan vaikuttaa yön yli hiuksissa. Se levitetään illalla hiuksiin, erityisesti vaurioituneisiin kohtiin. Tuote pestään pois vasta seuraavana aamuna.

Loppuun vielä raporttia mun uskotulta tuotetestaajalta:

Aine oli todella hyvätuoksuinen, muistutti ihan yhtä *****nin tuotetta. Laitoin hiukset ponnarille ja varmuuden vuoksi pyyhkeen tyynyn päälle, mikä oli kyllä aivan turha, sillä ainetta ei levinnyt mihinkään, mutta halusin silti pelata varman päälle. Aamulla suihkussa huuhdoin hiuksiani hetken ennen kun levitin shampoon. Hoitis normaalisti perään. Laitoin Tigin " Afterpartyn " pyyhekuiviin hiuksiin ja föönasin ne. ERO OLI HUOMATTAVA jo ensimmäisen kerran jälkeen. Hiukset tuntuivat silkkisemmiltä, pehmeämmiltä ja näyttivät terveemmiltä.

2 kommenttia:

jasmina kirjoitti...

Just joku tällanen on ollut ostoslistallani pidemmän aikaa, kiitos ja kumarrus! Aion hankkia ehdottomasti. :)

mv kirjoitti...

Jo pakkaus pelkkä ihana. Tämä mun virallinen testaaja oli ainakin ihan fiilareissa. Ja hän on käyttänyt aina aiemminkin tosi laadukkaita tuotteita. Kannattaa testata!