keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Cosmopolitan Beauty Awards

Cosmopolitan jakoi eilen pidetyssä gaalassa jokavuotiset Beauty Awards -palkintonsa. Palkintoja jaettiin taas lukuisissa kategorioissa erilaisille kosmetiikkatuotteille. Osan palkinnoista oli valinnut asiantuntijaraati, osan äänestänyt lehden lukijat. Palkittuja oli runsaasti eri sarjoissa ja niiden lisäksi vielä eri hintaluokissa. Koko listan kaikista tuotteista löydät uudesta Helmikuun Cosmosta.

Palkinnot jaettiin Circuksessa pidetyssä gaalassa. Tarjolla oli tietysti teeman mukaan niitä cosmopolitaneja ja pientä purtavaa. Viime vuotiseen awardsiin verrattuna tilaisuus jäi kuitenkin jotenkin vaisuksi. Eikö kosmetiikan pitäisi olla ihan iloinen asia? Goodiebag oli kylläkin piristävä, sillä se oli poikkeuksellisen runsas.

TIGI on joka vuosi napannut tunnustuksista oman osansa. Tänä vuonna kunnian sai Rockaholic-sarjan Born To Rock -suihkutettava hoitoaine. Se oli lukijoiden valinta vuoden parhaaksi hoitoaineeksi. Palkinto tuli ihan oikeaan osoitteeseen, sillä tämä helposti käytettävä ja kevyt hoito on täydellinen hennoille pohjoismaisille hiuksille. Ja auttaa muuten juuri nyt piinaavaan hiusten sähköisyyteen!

Ei kommentteja: