keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Indiedays

Kuva: Indiedays Mukana sisko Jenna ja molemmilla omituiset ilmeet. Paita Christopher Kane, housut Diesel, kengät Lanvin
Viikonloppuna taas riitti puuhaa. Perjantaina lanseerattiin blogi-saitti Indiedays ja lauantaina oli uudistuneen Jenny Woon avajaiset. Mulla oli molemmissa taas kamera mukana laukussa, ja siellä se pysyikin aina koko illan.

Indiedays on mielenkiintoinen projekti, jos ette ole siitä vielä kuullut. Kyseessä on saitti, jonka alaisuuteen on kahmittu iso osa Suomen suosituimmista muotiblogeista. Sivusto on selkeä ja tyylikäs. Tärkeää on myös helppokäyttöisyys ja sitä Indiedays on. Jos on aiemmin kamppaillut ruman blogilistan kanssa, tulee ihastumaan tämän näppäryyteen. Blogeja ei tosin ole kovin monia, näin alkuun kahdeksantoista. Lisää tulee mahdollisesti myöhemmin.

Lanseerausta oli puuhaamassa Minttu Vesala, joten kaikki toimi tyylikkäästi. Tilaisuus oli Galleria Kalhama&Piipossa, joka toimii täydellisesti kaikissa kekkereissä. Toimisi täydellisesti myös mun kotina, mutta se taitaa nyt olla mahdotonta. Musasta vastasi Annie, ja tarjoiluna shampanjaa ja trendikkäästi cupcakeseja, eli suomeksi ihan muffinsseja.

Bileistä lisää kuvia Indiedaysin eri blogeista tai virallisen kuvaajan ottamat feissarista. Nämä viralliset kuvat olivat kyllä vähän hassuja, melkein kaikilla on jotenkin naamat vinossa. Ei siellä ihan tuolta näyttänyt.

2 kommenttia:

kaisa kirjoitti...

Toi miesClutchi toimii :D

mv kirjoitti...

Kiitos! Siitä on tullut suosikki. Laukku on YSL:n klassikkomalli. Täydellinen mitoitus, sisään mahtuu just avaimet, känny, kamera ja rahat. Ennen mulla oli aina taskut täynnä romua..