lauantai 23. tammikuuta 2010

GIVENCHY 2010 FALL

Kevään kamat eivät ole vielä ehtineet kunnolla saapua kauppoihin, kun esitellään jo syksyä. Eniten odotin näytöksistä Riccardo Tiscin Givenchyä. Enkä turhaan. Kokoelma on taas yksi suosikeistani, ja voisin mieluusti poimia kaiken kaappiini.
Pidin vielä enemmän keväästä 2010, mutta syksykin on upea. Mustavalkoisuus ei näytä yhtään tylsältä, vaan toimii tehokkaana taustana vaatteiden hienoille leikkauksille. Ja toi Jeesus T-paita olisi varmaan pakko saada...
Kaikki kuvat GQ

1 kommentti:

Mii kirjoitti...

Oho meni itsellä ihan pasmat sekaisin. En tunne tätä kyseistä suunnittelijaa lainkaan, mutta kiinnostaisi tietää onko hän oikeasti tunnustava kristitty, vai käyttääkö hän orjantappurakoruja ja Jesus is Lord- tekstiä ainoastaan fashion statementina. Suomessahan on suorastaan noloa tunnustaa olevansa kristitty, toisin kuin esimerkiksi Yhdysvalloissa. Kaikki muut uskonnot ovat cooleja, erityisesti itämaiset. Joten todella mielenkiintoista minun mielestäni jos tuollainen menee läpi suomalaisille. Itselläni olisi todella vaikea pitää päällä paitaa jonka noin vahvaa sanomaa en voisi allekirjoittaa. Ja vaikka itse henkilökohtaisesti allekirjoitankin tuon sanoman, niin silti tuo olisi minulle vähän liian rohkeaa. Noniin herättipäs tämä ajatuksia. Kerrankin muotia joka liikuttaa minua pätkän vertaa :P. Täytyy ehkä ottaa omaan blogiin esille tämä jossain vaiheesa.