keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Love&Love&Love

TIGI:n Love Peace & The Planet -sarjaan eli tuttavallisesti vain LPP:hen on tullut kolme uutta tuotetta. Uutuudet ovat kiillottavat shampoo ja hoitoaine Walking On Sunshine ja rakennetta lisäävä suihke Totally Beachin'. Ja olen ihastunut nyt kaikkiin! Jo tuoksut ovat niin loistavat että näitä on pakko käyttää omaan ja kaikkien muiden päihin.
LPP-sarjan ideana on tietysti orgaanisuus ja ympäristöystävällisyys. Yhdistettynä TIGImäisesti hyvään tuoksuun ja toimivuuteen.

Walking On Sunshine shampoo ja hoito kiillottavat ja hoitavat normaalikuntoisia ja kevyesti käsiteltyjä hiuksia. Tuotteet on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Olen nyt testaillut ja molemmat toimivat mielestäni hyvin erilaisissa hiustyypeissä. Ne jättävät hiuksen puhtaan ja luonnollisen tuntuisiksi. Hiukset eivät jää yhtään raskaiksi.
Tuoksuun ihastuu tietysti ensimmäisenä. Se on raikas inkivääri/mandariini/lime. Molemmat tuotteet ovat 70% orgaanisia mikä on todella paljon hiuskosmetiikassa. Mukana on hoitavina aineina esimerkiksi vihreää teetä, lakritsia, hunajaa ja jojobaa.

Kolmas uutuus on Totally Beachin' mikä on nyt se TIGItä puuttunut seaspray. Kyseessä on siis rakennetta lisäävä suihke joka jättää hiukset kevyen tahmaisiksi. Eli täydellinen rantafiilis. Suihke ei tee hiuksia liian koviksi, ja siksi se on ollut tosi helppokäyttöinen. Toimii hyvin kosteissa ja kuivissa hiuksissa. Kosteissa pohjatukena, kuivissa erotteluun ja viimeistelytuotteena. Mitä enemmän tai useamman kerroksen suihketta laittaa, sen vahvempi tuki. Kannattaa kokeilla myös kiharoille ja lyhyisiin hiuksiin. Laiskojen hiustenlaittajien paras kaveri.
Suihkeessa on oikeasti mukana merisuolaa, kookosvettä ja merilevää. Se on 82% orgaanisia raaka-aineita. Tuoksu on ihanan aurinkorasvainen kookos/vanilja. Tulee heti rantatunnelma!

7 kommenttia:

Eeli kirjoitti...

Hei, hei, hei! Mahtava blogi ja mahtavaa luettavaa tulevalle hiusmuotoilijalle :-)

jukka kirjoitti...

Totally Beachin' ROCKS! almost best eva! todella mahtava ohuellekin hiukselle ja tekee siitä vahvemman! hitti!

mv kirjoitti...

Kiitos kehuista bogille&tuotteelle. Molemmat tietysti upeita.
Olen Eeli käynyt myös aina seurailemassa omaa blogiasi.

Eeli kirjoitti...

Ilo kuulla!

Anonyymi kirjoitti...

Rasvoittaako tuo Totally Beach miten helposti hiuksia?

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Tuo Totally Beachin' kuulostaa kyllä ihan täydelliseltä täsmäaseelta kaoottisen elämän keskellä lässähtäneeseen pehkooni. Olen niin kyllästynyt littanaan päähäni joka ei pysy menossa mukana lainkaan.

mv kirjoitti...

En ole saanut suihkeella kenenkään hiuksia rasvaiseksi. Fiilis on tosiaan kuin meriveden jälkeen, hiukset tuntuvat paksummilta ja sopivasti vähän tahmaisilta. Ei kuitenkaan yhtään kovilta.
Täydellinen tuote siihen lässähtäneeseen tukkaan ja laiskoille. Ei tarvi muuta kuin puristella. Kannattaa käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin.